Εμπόριο Ηλεκτρικών Μηχανημάτων, Φραγκιαδάκης Εμμανουήλ

Φραγκιαδάκης Εμμανουήλ
Ανδριανείου 15, 14452, Μεταμόρφωση
Τηλ. 210 2811870, 210 2853195

Website http://www.kirby.com/el/
Email info@efra.gr

Η Εταιρεία Kirby συνδυάζει τη δεξιοτεχνία ενός έμπειρου δυναμικού μηχανικών, εξοπλισμένων με ημιαυτόματα εργαλεία για να δημιουργήσουν τα δικά μας συστήματα καθαρισμού.
Μόνο λίγες ακόμα πτυχές που μας κάνουν κορυφαίους στην περιποίηση του σπιτιού:
Δοκιμασμένη μηχανική, Βιομηχανοποίηση και στυλ, Αξιόπιστα υλικά, Κάθε μονάδα κατασκευάζεται με ακρίβεια από δεξιοτέχνες τεχνικούς, Δεμένοι με τη παράδοση, των από καιρό καθιερωμένων, απευθείας πωλήσεων. Επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών.

Πώς Εξασφαλίζουμε την Υπεροχή: Οι σειριακοί αριθμοί τριών τύπων – μονάδας, μετάδοσης και μοτέρ – και τα στοιχεία ελέγχου τους, καταγράφονται και συνδυάζονται κάτω από ένα σειριακό αριθμό που γίνεται σταθερό κομμάτι της ιστορίας της ολοκαίνουριας Kirby σας. Τα συστήματα φροντίδας του σπιτιού Kirby, ελέγχονται επίσης από ανεξάρτητα εργαστήρια για την ασφάλεια και την απόδοσή τους. Τηρούμε τη δέσμευση να παρέχουμε υψίστης ποιότητας συστήματα φροντίδας σπιτιού στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

Καθώς οι περισσότερες όρθιες σκούπες είναι φτωχές σε χαρακτηριστικά και εξαρτήματα για να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το σπίτι σας, το σύστημα Kirby Avalir® προσφέρει 12 διαφορετικές μηχανές πάνω σε μία ευκολόχρηστη μονάδα.Το δικό σας σύστημα φροντίδας για το σπίτι Kirby Avalir μετατρέπεται σε:
– Όρθια μηχανή βαθέως καθαρισμού
– Σύστημα Σαπουνίσματος Χαλιών
– Συλλέκτης τρίχας κατοικιδίων με δυνατή τουρμπίνα (Τουρμποβούρτσα)
– Σκούπα με δοχείο
– Παρκετέζα
– Φορητή μηχανή με χερούλι
– Όρθια Απευθείας Αναρρόφησης
– Φορητό Εργαστήριο – Τριβείο για τρίψιμο, γυάλισμα και καθάρισμα.
– Αφρατευτής Χαλιών
– Φορητή Σαμπουανιέρα
– Αντλία Αέρα

Επενδύοντας στη Kirby Avalir, εξασφαλίζετε την επένδυσή σας σε ένα σύστημα που θα αποδίδει εφ’ όρου ζωής. Δε θα χρειαστεί ποτέ να γεμίσετε την ντουλάπα σας με διαφορετικές συσκευές, να σπαταλήσετε ένα κάρο λεφτά ενοικιάζοντας εξοπλισμούς, ή να δαπανήσετε χρήματα προσλαμβάνοντας επαγγελματίες. Με το σύστημα φροντίδας σπιτιού Avalir, έχεις στη διάθεσή σου όλα όσα πιθανότατα θα χρειαστείς.