Εστιατόριο, Aroma Avlis

Οινοποιείο Αρτέμη Καραμολέγκου
Εξω Γωνιά, Σαντορίνη, Τ.Κ.84700
Tηλ.: 22860 33395
Κιν.: 6978 339 081

Website http://www.artemiskaramolegos-winery.com
Facebook
Email: San_torini@yahoo.gr

Στην φιλόξενη αυλή μας που προσφέρει υπέροχη θέα θα απολαύσετε πιάτα από την ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα, τα οποία θα συνδυάσετε με τα κρασιά του Οινοποιείου μας.

13043730_1718396955109550_8848520052924618562_n

Γευστικές απολαύσεις
Στην καλοκαιρινή κουζίνα του εστιατορίου μας χρησιμοποιούμε εποχιακά προϊόντα από το νησί μας όπως τοματάκια, κατσούνια, φάβα, λευκή μελιτζάνα, άνυδρα κολοκυθάκια. Μαγειρεύουμε τοπικές συνταγές όπως ο καβουρμάς, το λουκάνικο παραγωγής μας, ο μπακαλιάρος με σάλτσα από σαντορινιό πελτέ και σκόρδο, και κάποιες πιο δημιουργικές γεύσεις. Τα τοπικά προϊόντα συνδυάζονται με εξαιρετικής ποιότητας κρεατικά και κάθε γεύση δένει αρμονικά με τα κρασιά που παράγει το οινοποιείο μας.

Πολλά από τα λαχανικά και τα φρούτα που θα δοκιμάσετε παράγονται στα μποστάνια μας -όπως η φάβα, οι μελιτζάνες, τα κολοκύθια, οι τομάτες, οι αγκινάρες αλλά και τα πεπόνια ή τα καρπούζια. Το χειμώνα συνδυάζουμε τα κρεατικά μας με χειμερινά λαχανικά όπως μανιτάρια, προτείνουμε περισσότερα μαγειρευτά, και φαγητά ψημένα στο φούρνο.

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία σας περιμένει στο Άρωμα Αυλής και στο οινοποιείο του Αρτέμη Καραμολέγκου. Γεμάτη από τα χρώματα, τα αρώματα, τη φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, την εξερεύνηση των γεύσεων και των κρασιών του οινοποιείου και τους συνδυασμούς όλων αυτών, με βάση τις προτάσεις των εξειδικευμένων οινολόγων και του σεφ. Απλά ζήστε την!

Για γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο Αρωμα Αυλής μπορείτε να κάνετε κράτηση στο aroma@artemiskaramolegos-winery.com