Καφεκοπτείο, Μισεγιάννης

miseyiannis

Μισεγιάννης Γιώργος
Λεβέντη 7, 10673, Κολωνάκι
Τηλ. 210 7210136

Website http://www.misseyannis.gr
Facebook
Blog
Email info@misseyannis.gr

Πόσο συχνό είναι στην σύγχρονη Ελλάδα ένα κατάστημα, μια οικογενειακή επιχείρηση να φθάνει να κλείνει έναν αιώνα ζωής, χωρίς να αλλάξει τον χαρακτήρα της; Τι σημαίνει αυτό για την ποιότητα της δουλειάς της και την σχέση της με την τοπική κοινωνία;
Αν επισκεφτείτε το Καφεκοπτείο Μισεγιάννη στο Κολωνάκι (Λεβέντη 7, 20 μέτρα από την πλατεία) μπορείτε να πάρετε κάποιες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

Ιδρύθηκε το 1914 από τον Γιώργο Μισεγιάννη, νέο έμπορο από την Πέργαμο της Μικράς Ασίας και εκατό χρόνια μετά ανήκει στον Γιώργο Μισεγιάννη, εγγονό του ιδρυτή (αφού ενδιάμεσα ήταν για 40 χρόνια στα χέρια του γιου Μιχάλη Μισεγιάννη). Ξεκίνησε στην οδό Σκουφά 2, επί της πλατείας και εκατό χρόνια μετά βρίσκεται στην Λεβέντη 7, 30 μέτρα μακρια (αφου ενδιάμεσα ήταν για 45 χρόνια στην Πατρ. Ιωακείμ 4, στο μέσο της απόστασης). Οι σημερινοί πελάτες του είναι πολλές φορές παιδιά ή εγγόνια των παλιών πελατών και οι υπάλληλοι συμπληρώνουν δεκαετίες στο ίδιο πόστο και συνταξιοδοτούνται από εκεί.

Αν όλα αυτά σας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, μπορείτε στις επόμενες σελίδες να διαβάσετε την Ιστορία μας, να μάθετε για τα προιόντα μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Γιατί η παράδοση μπορεί να συνδυαστεί με την σύγχρονη επικοινωνία.