Κατασκευές Αλουμινίου, Θερμογιάννης Ηλίας & Υιος Ο.Ε.

alumil_thermogiannis

Συκιά, Μονεμβασιά, Λακωνία
Τηλ. 27320 71745
Fax. 27320 71558
Κιν. 6974 193 232
Email kostas_thermo@yahoo.gr

– Πιστοποιημένα προϊόντα από ELVIAL και Alumil.
– Κουφώματα αλουμινίου
– Πόρτες ασφαλείας
– Σίτες
– Κουνουπιέρες
– Κάγκελα πτυσσόμενα και σταθερά ασφαλείας
– Κάγκελα αλουμινίου & Αυλόπορτες
– Κάγκελα σιδερενένια

Η εταιρία
Η επιχείρηση Θερμογιάννης Ηλίας και Υιός Ο.Ε. δραστηριοποιείται, με απόλυτη επιτυχία, στις κατασκευές αλουμινίου, από το 1983, με έδρα την περιοχή Μολάοι Λακωνίας και πιο συγκεκριμένα τη Συκέα. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, με πολυετή πείρα, που εξασφαλίζει τη… διαφορά στις κατασκευές αλουμινίου! Ο κ. Θερμογιάννης, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μοιράζεται την πολύτιμη εμπειρία του μαζί με το γιο του, δημιουργώντας, και οι δυο μαζί πλέον, ιδανικές κατασκευές για τους πελάτες τους. Εμπιστευθείτε και εσείς την επιχείρηση Θερμογιάννης, που λειτουργεί, πάντα, με γνώμονα την ποιότητα των υλικών, ενώ αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην άψογη αισθητική και στη βαρύτητα που έχει, ακόμα, και η τελευταία λεπτομέρεια.

Το αποτέλεσμα είναι κατασκευές αλουμινίου μοναδικές, και μάλιστα σε πολύ προσιτές τιμές, στα πλαίσια του σεβασμού των αναγκών του πελάτη. Στην επιχείρηση Θερμογιάννης θα βρείτε, μάλιστα, προϊόντα πιστοποιημένα από την ELVIAL και την Alumil. Η Alumil, μάλιστα, όμιλος – ηγέτης στα συστήματα αλουμινίου εντός και εκτός της ελληνικής αγοράς, έχει πιστοποιήσει ότι η επιχείρηση Θερμογιάννης κατασκευάζει αρχιτεκτονικά συστήματα Alumil , εφαρμόζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές και τις διαδικασίες που έχει θέσει η Alumil.

Είναι, λοιπόν, πολλοί οι λόγοι για να επισκεφτείτε την εν λόγω επιχείρηση, που αναλαμβάνει, με άψογο επαγγελματισμό, κατασκευές αλουμινίου παντός είδους, και μπορεί να σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τηρώντας με συνέπεια τους χρόνους παράδοσης της παραγγελίας σας. Οι ποικίλες υπηρεσίες αλουμινοκατασκευών της επιχείρησης Θερμογιάννης είναι αποτέλεσμα εμπειρίας, μελέτης, άψογης τεχνογνωσίας και άριστης κατασκευής, ενώ ικανοποιούν και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν εκτίμησης του χώρου σας, ώστε να διαπιστωθούν οι ιδιαιτερότητές του.

Έτσι, η επιχείρηση Θερμογιάννης προβαίνει σε κατασκευές αλουμινίου που προσαρμόζονται, άψογα, στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες, και προσδίδουν μια… ιδιαίτερη ταυτότητα στον προσωπικό σας χώρο!