Καφε – Αναψυκτήριο Αιγαιον

Ζαφείρης Βασίλης
Μύρινα, 81460, Λήμνος
Τηλ. 22540 22617

Facebook
Email info@cafeaigaion.gr

Με ιστορία που ανάγεται στην Τουρκοκρατία, όταν η Μύρινα ήταν ένα μικρό λιμανάκι, αυτό το παραδοσιακό καφενείο συνδυάζει τα πάντα κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές όλων των ηλικιών εδώ και τέσσερις γενιές. Από το 1930, στο Καφέ Αιγαίον φροντίζουμε για την αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια, προσφέροντάς σας καφεδάκι και πλούσιες επιλογές σε πρωϊνό.

Με θέα το λιμανάκι της Μύρινας δίπλα στην αγορά της πόλης, μπορεί κανείς να ξεκινήσει την μέρα του με καφέ, χειροποίητη μπουγάτσα, ομελέτες, σφολιάτες και μεγάλη ποικιλία από πρωινά ενώ μπορεί να απολαύσει και το ουζάκι του συνοδεύοντας το με εξαιρετικούς σπιτικούς μεζέδες και χορταστικές σαλάτες.

Το εσωτερικό του καφέ είναι κλασικά διακοσμημένο με μεγάλους πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίας που απεικονίζουν το παρελθόν της Λήμνου, ενώ στον αίθριο χώρο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γλυκά και παγωτά Δωδώνη, κρέπες, βάφλες, λουκουμάδες, σπιτικά και σιροπιαστά γλυκά καθώς και ποτά και αναψυκτικά με θέα την όμορφη εκκλησία του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται απέναντι από το καφέ στο δεύτερο λιμάνι πάνω σε ένα μικρό λόφο.

Εκτός από τις σπιτικές ουζοποικιλίες μπορείτε να απολαύσετε και τις μακαρονάδες μας καθώς και τα Club Sandwich μέχρι το πρωί.