Τουριστικές Επιπλωμένες Κατοικίες Anesis Residence Villas

Χρόνης Χρήστος
Πλάκα Δρεπάνου, 21060, Αργολίδα
Τηλ.: 27520 92716
Κιν.: 6977 671909

Website: http://www.anesis-villas.com
Facebook
Email: anesisvvillas@gmail.com

Οι Anesis Villas βρίσκονται σε μια θαυμάσια, καταπράσινη από πορτοκαλιές περιοχή της Πλάκας Δρεπάνου στη περιοχή Τολού. Είναι ένα σύχρονο συγκρότημα κατοικιών, κοντά σε όλα τα τοπικά αξιοθέατα και την παραλία.

Οι Βίλλες είναι πλήρως εξοπλισμένες για να καλύψουν την κάθε σας ανάγκη. Το πρόγευμα θα είναι έτοιμο στους δροσερούς χώρους αυτών των ανεξάρτητων κατοικιών και θα σας περιμένει να το απολαύσετε στη βεράντα τους.

Το συγκρότημα Anesis Villas είναι ειδικά διαμορφωμένο για χαλάρωση και ψυχαγωγία σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον. Μέσα σε μία καταπράσινη έκταση βρίσκονται πέντε ανεξάρτητες πολυτελείς βίλλες. Κάθε μονάδα μπορεί να φιλοξενήσει από τέσσερα έως πέντε άτομα και είναι σχεδιασμένη και εξοπλισμένη με υψηλές προδιαγραφές.

Οι Βίλλες διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα, άνετο καθιστικό και ευρύχωρα ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Επίσης είναι εξοπλισμένες με ψυγείο, τηλεόραση και αυτόνομο κλιματιστικό. Η ανεξάρτητη βεράντα είναι ιδανική για να απολαύσετε το πρωινό σας σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον.