Πανόραμα Εστιατόριο – Ταβέρνα

Κόντη Κασσιανή
Αγ. Παρασκευή, 20300, Περαχώρα, Κόρινθος
Τηλ: 2744079155, 2744067931
Κιν: 6972 694045

Website http://www.panorama-estiatorio.gr
Email: estiatoriopanorama@gmail.com

Το Εστιατόριο-Ταβέρνα »ΠΑΝΟΡΑΜΑ» από το 1973 μέχρι σήμερα κατόρθωσε να καθιερωθεί σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο Λουτράκι και στην Κορινθία. Με παλιές αλλά και νέες ιδέες, με παράδοση αλλά και φαντασία στην κουζίνα του, έχει κερδίσει την εκτίμηση των πελατών του για πάνω από 35 χρόνια, και αυτό γιατί έχει καταφέρει να συνδυάσει το καλό φαγητό, το εξαιρετικό σέρβις, τη φιλική διάθεση και την μοναδική θέα, στη θάλασσα και τον Κορινθιακό κολπο.

Με οδηγό την ποιότητα, το σωστό μαγείρεμα, το καθαρό περιβάλλον και τις καλές τιμές έχει αποκτήσει πολύ καλή φήμη και παρουσιάζει σταθερή ανοδική πορεία.

Η ζεστή αρμονία των χρωμάτων, της πέτρας και του ξύλου, το μεγαλο τζάκι και το μπαλκονι με θεα τη θάλασσα και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης τόσο τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες όσο και τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.

Το Εστιατόριο-Ταβέρνα »ΠΑΝΟΡΑΜΑ» λειτουργεί όλο το χρόνο. Ανοιχτά καθημερινά κατά την θερινη περίοδο (Ιούνιο – Σεπτέμβριο) και το χειμώνα Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και όλες τις αργίες.