Εν Πλώ Luxury Suites

Καραβοστάσι Οιτύλου, 23062, Μάνη, Λακωνία
Τηλ 27330 52004
Φαξ 27330 52009

Website http://www.enplo-luxurysuites.gr
Facebook
Email enploluxurysuites@gmail.com

Aνάμεσα στη θάλασσα και στους βράχους, ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο, ανάμεσα στην ιστορία και στο μύθο, στο γραφικό οικισμό του Καραβοστασίου, στις υπώρειες του Ομηρικού Οιτύλου – ένα πέτρινο «σκαρί» – το συγκρότημα «Εν πλώ» – «ταξιδεύει», έχοντας στο πλήρωμα του δέκα-τέσσερις Νηρηίδες – δέκα τέσσερις πολυτελείς σουίτες – που είναι έτοιμες να υποδεχθούν και να σας ταξιδέψουν στην αγέρωχη μαγεία της Μάνης.

Κάθε δίχωρη σουίτα, διακοσμημένη με ιδιαίτερο τρόπο, προσιτά πολυτελή και πιστό στην παράδοση παρέχει τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, αφού διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Με τον ερχομό σας ένα μπουκάλι ποιοτικό πελοποννησιακό κρασί σας περιμένει για να συνοδεύσει τις υπέροχες στιγμές του δειλινού στη βεράντα, ενώ θα απολαμβάνετε τη μαγευτική θέα του όρμου του Οιτύλου και του ιστορικού οικισμού των Μαυρομιχαλαίων, του Λιμενιού.

Εν τω μεταξύ η παροχή του πρωινού στο διαμέρισμα αποτελεί μια ακόμη χαλαρωτική εμπειρία,ιδανική για το ξεκίνημα της κάθε ημέρας των διακοπών σας.