Ψαροταβέρνα Ακρόπολη

Τσιλιγγερίδης Νίκος
Τερψιχόρης 30, 59100, Βέροια
Τηλ. 23310 71590

Website http://www.taverna-akropoli.gr
Facebook
E-mail: akropolinik@yahoo.gr | info@taverna-akropoli.gr

ΣΤΗΝ ΣΑΛΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ SERVICE, ΦΑΓΗΤΟ KAI ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.
Η σάλα μας λειτουργεί ως οικογενειακό κέντρο διασκέδασης και αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις στην αίθουσα, όπως γάμους, βαπτίσεις, χορούς, παιδικά πάρτι, συνέδρια. Διαθέτουμε πλήρης κουζινα από κρεατικα, μαγειρευτά, θαλασσινά για να ικανοποιηθείτε απόλυτα παρέχοντας άψογο service. Επιμελούμαστε με ζωντανή μουσική, καθώς διαθέτουμε μουσικούς που εγγυώνται την ποιότητα της διασκέδασής σας. Ο χώρος διαθέτει video wall, projector, φωτισμό με ειδικά εφέ. Αναλαμβάνουμε την κάλυψη σε video/φωτογραφίες όλων των εκδηλώσεων.

Η χωρητικότητα της αίθουσας είναι 450 ατόμων. Ειδικά το καλοκαίρι, η επιβλητική νησιώτικη ατμόσφαιρα της privè σάλας, οι έντονες θαλασσινές μυρωδιές από ψάρι, η απέραντη θέα του κάμπου της Ημαθίας με ορίζοντα τη Θεσσαλονίκη, δημιουργoύν ανεπανάληπτες εμπειρίες, που ανυπομονείς να ζήσεις.

ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Στην ταβέρνα μας θα βρείτε ντόπια κρεατικά της ώρας με μεγάλη ποικιλία εύγεστων επιλογών. Από την πλούσια κάβα μας μπορείτε να επιλέξετε το κρασί ή το ποτό που θα συνοδεύσει το φαγητό σας. Ο οικοδεσπότης, κος Τσιλιγκερίδης, επιβλέπει προσωπικά την παρασκευή των σπεσιαλιτών, εγγυάται για την άριστη εξυπηρέτηση και φροντίζει για την παραμικρή λεπτομέρεια του εσωτερικού διάκοσμου.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ ΣΤΟ «ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ»
Η ψαροταβέρνα ΑΚΡΟΠΟΛΗ δεκαετίες τώρα, προσφέρει καθημερινά γεύσεις αυθεντικές απ΄ το Αιγαίο, όπως κακαβιές, αστακομακαρονάδες, λεμονάτα και φρέσκα ψάρια, μάλιστα απευθείας . . απ΄ το καΐκι! Γι΄αυτό είμαστε η καλύτερη ψαροταβέρνα στην Βέροια και είμαστε το ιδανικό μέρος για τσίπουρο με ξεχωριστούς μεζέδες ή πλήρες γεύμα. Στα άκρα της πόλης, επιβλητικά, ορθώνεται το “Μπαλκόνι της Βέροιας.”

Το κατάλληλο μέρος ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί βρισκόμαστε στο ψηλότερο σημείο, με πανοραμική θέα στην πόλη και τον κάμπο της Ημαθίας. Είμαστε γνωστοί και ως το « μπαλκόνι της Βέροιας», όπου λόγω της θέσης φυσάει δροσερό αεράκι τους θερινούς μήνες, προσφέροντάς σας ξεχωριστή ατμόσφαιρα, μια όαση δροσιάς, για να απολαύσετε τα φρέσκα θαλασσινά μας. Η χωρητικότητα της ψαροταβέρνας μας είναι 180 ατόμων.