Είδη Γάμου – Βάπτισης, Αυγερινός

Μπάθα Παναγιώτα
Θυμάτων Κατοχής 5, 18757, Κερατσίνι
Τηλ: 210 4329329
Fax: 210 4004186

Website: http://www.augerinos.gr
Email: avgerinosdecor@gmail.com

Για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας εμπιστευθείτε το κατάστημα <<Αυγερινος>>.
Σε εναν ιδιαίτερο προσεγμένο χώρο, φιλοξενούμε όλα όσα χρειάζεται μια μέλλουσα νύφη, ώστε να γίνει το επίκεντρο της βραδιάς.
Εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά για εναν ξεχωριστό γάμο αλλά και για μια χαρούμενη, εντυπωσιακή βάπτιση, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Μαζί θα προσπαθήσουμε ώστε οι δικές σας επιθυμίες, η φαντασία και η δημιουργικότητα να γίνει ο καταλύτης για μια άψογα οργανωμένη τελετή, επιλέγοντας νυφικά και βαπτιστικά από οίκους του εξωτερικού αλλά και απά ελληνικές δημιουργίες στα μέτρα σας φτιαγμένες από μετάξι, ταφτα, δαντέλες κεντημένες με κρύσταλλα swarovski και πέτρες στο χέρι. Πιστεύουμε ότι ο γάμος αλλά και η βάπτιση του παιδιού σας πρέπει να είναι η στιγμή που πάντα ονειρευόσασταν αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το γούστο σας.

Ακόμα στο χώρο μας θα βρείτε αποκλειστικές συλλογές όπως ασορτί μπομπονιέρες, λαμπάδες (μεγάλη ποικιλία) κλασσικές αλλά και μοντέρνες με στρας swarovski , ασημένια στέφανα, προσκλητήρια και όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για το γάμο σας αλλά και για μια ξεχωριστή βάπτιση. Φυσικά θα σας προτείνουμε πολλές ιδέες για τον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης ακόμα και για τα πάρτυ σας μαζί με ειδικά εφφέ απο glitter, εναέρια βεγγαλικά, φωτιές εισόδου μπαλλόνια ειδικών κατασκευών βάση του θέματος σας.

Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και να αφήσει την αίσθηση ότι τίποτα δεν είναι πραγματικό, ΟΤΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!