Ψαροταβέρνα Ψαροσαβούρας

Μπούνος Γεώργιος
Μπουμπουλίνας 79, 21100, Ναύπλιο
Τηλ. 27520 27704

Facebook
Instagram
Tripadvisor
Email savourasnaf1@gmail.com

Είτε η όρεξή σας τραβάει ψάρι και θαλασσινά, είτε ψαρομεζέδες στο Ναύπλιο, η επιλογή σας είναι μία: ΜΠΟΥΝΟΣ – ΨΑΡΟΣΑΒΟΥΡΑΣ. Δίκαια θεωρείται η καλύτερη ψαροταβέρνα της πόλης.

Εκεί, στο λιμάνι του Ναυπλίου σας περιμένει ο Γιώργος Μπούνος και η ομάδα των εκλεκτών συνεργατών του, που δύο δεκαετίες τώρα λειτουργούν την πιο δημοφιλή ψαροταβέρνα.

Δύο δεκαετίες που με μεράκι, καλή διάθεση και ευγένεια έκαναν το στέκι της οδού Μπουμπουλίνας, σημείο αναφοράς του καλού
φαγητού και εκλεκτού ψαριού.

Τα φρέσκα ψάρια Αργοσαρωνικού, τα οστρακοειδή Αη – Στρατή, Σκύρου, Ευβοϊκού και Κορινθιακού θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές γαστρονομικές επιθυμίες.

Η γαριδομακαρονάδα με λιγκουϊνι, τα καλαμάρια, το χταπόδι και οι εξαιρετικές ψαρόσουπες και οι καταπληκτική αστακομακαρονάδα
συμπληρώνουν την εικόνα.

Σήμερα ο “Σαβούρας” που ο Γιώργος Μπούνος και οι συνεργάτες του ανέδειξαν, ενηλικιώθηκε και σαν ΜΠΟΥΝΟΣ – Ψαροσαβούρας πλέον λειτουργεί στην οδό Μπουμπουλίνας 77, δίπλα στον παλιό του χώρο.

Με ατού την ποιότητα και τις εξαιρετικές τιμές, η ίδια ομάδα συνεχίζει και σας εξυπηρετεί με το γρήγορο και ευγενικό προσωπικό σ’ ένα χώρο οικείο και σύγχρονο που συμπληρώνεται από την δροσερή εξωτερική πλατεία.