Ψαροταβέρνα, Τα Κατοσταράκια

Βαλογιάννης Γεώργιος
Μανωλάδα, 27052, Ηλεία
Τηλ. 26230 72911
Κιν. 6989 783424

Facebook
Email va_giorgios@hotmail.com

Μέσα σε ατμόσφαρα οικογενειακή,σε ρυθμούς παραδοσιακούς,οι θαμώνες ανταλλάσουν τα αστεία τους, την ώρα που τηγανίζονται τα καλαμαράκια και μοσχομυρίζει όλη η αγορά!

Σέ περιβάλλον ζεστό κ παραδοσιακό το τζάκι και η παραδοσιακή ξυλόσομπα έρχονται να σας ζεστάνουν ακόμα περισσότερο και να δώσουν αρμονία στο χώρο.Μουσικά παραδοσιακά ταξίδια, σας ταξιδευουν σε παλιές εποχές για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Η μερα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με μεζεδάκια, ενώ η μαμά μαγειρεύει σαν στο σπίτι της τα πιάτα ημέρας!(φασολάκια , γεμιστά,μακαρονάδες.γιουβετσάκι και πολλά άλλα). Το ξυδάτο χταποδάκι, η παντρεμένη σαρδέλα, και ο ξεροτηγανισμένος γαύρος,ζηλεύουν τη χορταστική μακαρονάδα του ΨΑΡΑ!

Επίσης τα ψητά κρεατικά της ώρας στέκονται ισάξια σε αυτο το “ΨΑΡΟΣΤΈΚΙ” , με το μπιφτέκι μας να κερδίζει τις εντυπώσεις, και να σας κάνει να μας συμπαθήσετε ακόμα περισσότερο.Και επειδή το καλύτερο το φυλλάξαμε στο τέλος,το πιό νόστιμο ψάρι λέγεται πως είναι το “ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΙΣΙΟ” σαργοί,τσιπούρες,Σιναγρίδες,μπαρμπουνάκια,γάμπαρες) μερικά απο τα καλύτερα του είδους,έρχονται να γεμίσουν τα πιάτα σας, και να χορτάσουν τα μάτι και την ορεξή σας!

Και όλα αυτα συνοδέψτε τα με ξεχωριστό χύμα κρασάκι!
Για τους ποιό απαιτητικούς το κατάστημα μας διαθέτει CAVA εμφιαλωμένων κρασιών με προτάσεις για όλα τα γούστα!