Ταπητοκαθαριστήρια, Expresso

Δανέζης Ευθύμιος
Γενναδίου 139, 18452, Νίκαια
Τηλ. 210 4977314
Κιν 6934 897454

Website http://expresso.gr/
Email info@expresso.gr
«Εκεί που η παράδοση συναντά την τεχνολογία»

Η EXPRESSO ιδρύθηκε αρχές της δεκαετίας του 1960 στην περιοχή Βρυώνη του Πειραιά και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται σε όλο το νομό Αττικής με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στους τομείς του καθαρισμού ταπήτων, στεγνοκαθαριστηρίου και υφαρμάτινων επιφανειών. Η πολύχρονη παρουσία της στον χώρο την έχει φέρει στις πρώτες επιλογές των πελατών της για την παροχή των εξειδικευμένων υπηρεσιών της στον τομέα του βίο-καθαρισμού, καθαρισμού στρωμάτων, χαλιών – ταπήτων και σαλονιών.

Η παραλαβή, η παράδοση, ο καθαρισμός και η φύλαξη των ταπήτων είναι οι κύριες παροχές στα ταπητοκαθαριστήριά μας. Η EXPRESSO επίσης αναλαμβάνει επισκευές σε κρόσσια, ρέλια και επιδιορθώσεις χειροποίητων χαλιών, επαναφέροντας το χρώμα από το ξεθώριασμα.

Σε ένα περιβάλλον επιβαρυμένο από αλλεργιογόνους παράγοντες τα χαλιά, το στρώμα, το σαλόνι, είναι απαραίτητο να είναι καθαρά και υγιεινά χωρίς μικρόβια τα οποία είναι επιβλαβή για την υγιεινή. Υποχρέωση της Expresso Δανέζης, είναι να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προτείνουμε ολοκληρωμένες και γρήγορες λύσεις.

Διαθέτουμε την τεχνολογία του αύριο για να σας απαλλάξουμε από τον κίνδυνο των αλλεργιών
​που παραμονεύει
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία πάνω στο αντικείμενο
Διαθέτουμε άριστη τακτική επιμόρφωση και εξειδίκευση
Διαθέτουμε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό

Η φιλοσοφία μας

Ως οικογενειακή επιχείρηση μας διέπει ακεραιότητα, ειλικρίνεια, δημιουργικότητα και αίσθημα ευθύνης. Με βάση αυτές τις αρχές είμαστε σε ετοιμότητα και δεχόμαστε όλες τις τεχνολογικές προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Οραματιζόμαστε για τo ταπητοκαθαριστήριό μας:
Να είναι πάντα συνδεδεμένο το όνομα της Expresso Δανέζης με την εξυπηρέτηση, τον ποιοτικό καθαρισμό σε συνάρτηση με τις λογικές τιμές, την απορρύπανση, τις επισκευές, την αδιαβροχοποίηση και την βραδυφλεγία.
Να συνεχίζουμε να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, θέτοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίηση τους.
Να είναι η εταιρεία μας ένα συνεχές πρότυπο για την παροχή λύσεων στον καθαρισμό