Ξενοδοχείο, Porto Vistonis

Αράπης Αθανάσιος
Πόρτο Λάγος, 67063, Ξάνθη
Τηλ.: 25410 96630
Fax: 25410 96060
Κιν.: 6977 307762

Website: http://porto-vistonis.gr/
Email: arapis.customs@hotmail.gr

Το ξενοδοχείο τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων αποτελεί μια οικοτουριστική μονάδα υπόδειγμα για την περιοχή υλοποίησης και βάση για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Το προσφερόμενο, δεν είναι μόνον η παροχή της υπηρεσίας των διαμερισμάτων ύπνου. Ο επισκέπτης, τουρίστας, περιηγητής, αθλητής, οικολόγος, οικοτουρίστας, εναλλακτικός τουρίστας, που θα προσελκυστεί για να μείνει έχει τη δυνατότητα επιλογής από μια σειρά υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, θα βρεθεί σε έναν όμορφο, πολύ προσεγμένο χώρο, όπου βασικό μέλημα των ιδιοκτητών είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών.

Το ξενοδοχείο διαχειρίζεται η Οικοτουριστική – Ιχθυοτροφία Πόρτο Λάγος Α.Ε. Είναι Γ τάξεως τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων και λειτουργεί από το 1998. Δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού με την παροχή διαμερισμάτων ύπνου. Πρόκειται για συγκρότημα μονόχωρων και δίχωρων studios, νεόκτιστο, παραδοσιακό με όλες τις ανέσεις, δωμάτια με μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι με T.V και υπαίθριο μπάρμπεκιου (ψησταριά) στο χώρο του κήπου.

Η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος είναι άμεσα προσαρμοσμένη στην περιοχή, έχει σχεδιαστεί να δένει αρμονικά με την αδόμητη περιοχή που προστατεύεται από τη συνθήκη RAMSAR και τη θάλασσα που απλώνεται λίγα μέτρα μπροστά του.