Ξενοδοχείο, Oasis

Τσαγκάρης Νίκος
Μασούρι, 85200, Κάλυμνος
Τηλ.: 22430 28857
Fax: 22430 28856

Website: http://oasis-kalymnos.gr/
Email: info@oasis-kalymnos.gr

Το ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ είναι ένα μικρό, οικογενειακό ξενοδοχείο, πλήρως ανακαινισμένο από το 2001, με ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική.
Οι όμορφες βεράντες του με μοναδική θέα προς τη θάλασσα και το νησάκι της Τελένδου ή το βουνό, και ο γραφικός κήπος του με τα πετρόχτιστα καθιστικά, το κάνουν ιδιαίτερο.

Βρίσκεται στο Μασούρι, μόλις 50 μέτρα από την παραλία, το σταθμό ταξί και λεωφορείων και πολύ κοντά σε ταβέρνες, εστιατόρια και καταστήματα. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση από το Ξενοδοχείο μας στα κοντινά αναρριχητικά πεδία, αλλά και προς τα κοντινά λιμανάκια, απ’ όπου μπορεί κανείς να χαρεί όμορφες εκδρομές με καΐκι στο νησί της Τελένδου, αλλά και σε άλλες ακρογιαλιές του νησιού.

Διαθέτει 20 κλιματιζόμενα δωμάτιο με μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση και mini bar.
Στο καθιστικό του υπάρχει στη διάθεση σας δορυφορική τηλεόραση, βιβλιοθήκη και μικρό κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων, φυσικών καλλυντικών και παραδοσιακών προϊόντων. Υπάρχει επίσης ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο (wi-fi) δωρεάν για τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Το καφέ μπαρ ΟΑΣΙΣ προσφέρει μεγάλη ποικιλία από αλμυρές και γλυκές σπιτικές γεύσεις.
Το καλοκαίρι του 2012, το ξενοδοχείο μας θα εγκαινιάσει την συνεργασία του με το πρακτορείο εναλλακτικού τουρισμού Αlter Holiday DMC for Greece το οποίο στεγάζεται στους χώρους του ΟΑΣΙΣ.

Αυτό σαν γεγονός θα δώσει στους πελάτες μας την δυνατότητα να γνωρίσουν και μια άλλη πλευρά του ωραίου νησιού που είναι η Κάλυμνος, συμμετέχοντας σε εκδρομές, δραστηριότητες στη φύση, γιορτές γαστρονομίας, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκδρομές σε κοντινά νησιά κ.α.