Ταβέρνα, Αγιονέρι

Παραδοσιακή Ταβέρνα Διός
Τσουρέκας Αστέριος
Διός Κατερίνης (Έναντι Αρχαίου Θεάτρου), 60100, Κατερίνη
Τηλ. 23510 53677
Κιν. 6932 828711

Website http://www.agioneri-dion.gr
Email agioneri.dion@gmail.com

Η παραδοσιακή Ελληνική Ταβέρνα Δίον ανήκει στον Τσουρέκα Αστέριο και βρίσκεται στην Κατερίνη, Έναντι του Αρχαίου Θεάτρου. Είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα με πλούσιο μενού και νόστιμο υγιεινό φαγητό για όλους.
Στα νότια της πόλης του Δίου βρίσκεται το αρχαίο θέατρο που η κατασκευή του τοποθετείται στο 221- 179 π.χ. Το θέατρο είναι κτισμένο στην πλαγιά χαμηλού φυσικού λόφου και έχει προσανατολισμό βορειοανατολικό. Ο αρχιτέκτων του μνημείου εκμεταλλεύτηκε φανερά την μορφολογία του εδάφους και με μικρή προσωπική επέμβαση έφτιαξε το θέατρο, η ταβέρνα μας βρίσκεται έναντι αυτού του θεάτρου.

Η ταβέρνα Δίον δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας να προσφέρουμε καλό, υγιεινό, νόστιμο και οικονομικό Ελληνικό φαί για όλους. Ξέρουμε ότι η ώρα του φαγητού στο Ελληνικό τραπέζι είναι πολύ σημαντική, εκεί μοιραζόμαστε τα πάντα, τη μέρα μας, τη ζωή μας, γι’ αυτό και λέμε ‘έχουμε φάει μαζί ψωμί κι αλάτι’. Οι Έλληνες γενικότερα όταν δίνουμε φαγητό είναι συνυφασμένο με το να δίνουμε αγάπη γι’ αυτό και εμείς προσέχουμε το φαγητό που σας προσφέρουμε να είναι φτιαγμένο με αγάπη.
Το μενού μας είναι πλήρες και σας προσφέρουμε καθημερινά μεζέδες, σπιτικό φαγητό παραδοσιακής κουζίνας, μαγειρευτά, της ώρας, πίτες και ορεκτικά κάθε είδους, θαλασσινά κ.α.
Το φαγητό είναι η μισή απόλαυση στο τραπέζι, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ότι με λίγο καλό κρασί, τσίπουρο ή μπύρα. Στο μαγαζί μας θα διαλέξετε από την ποικιλία που σας προσφέρουμε το ποτό της αρεσκείας σας όπως και αναψυκτικά για μικρούς και μεγάλους.

food

Ο χώρος μας είναι προσεγμένος, ζεστός και οικείος. Είμαστε όπως είπαμε παραδοσιακοί και θέλουμε το μαγαζί μας να είναι ένα οικογενειακό μαγαζί που θα σας χαλαρώνει και θα νιώθετε σαν στο σπίτι σας.
Οι τιμές μας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα αφού είμαστε πολύ οικονομικοί, ενώ το προσωπικό μας και εμείς θα σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Είμαστε πάντα ευγενείς και σωστοί με ότι σας προσφέρουμε για να συνεισφέρουμε στη ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού με την ζεστή μας φιλοξενία. Με τον τρόπο μας θα σας κάνουμε να νιώσετε όμορφα και ζεστά, οικογενειακά.

Για να δοκιμάσετε οι ίδιοι τα εδέσματα που προσφέρουμε και να απολαύσετε τον ζεστό χώρο μας επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε…