Σχολή Χορού, Angel DanceSport Academy

Μπραντίτσας Παναγιώτης
Βασιλέως Γεωργίου & Κουντουριώτου 147, Πειραιάς, 2ος & 3ος όροφος
Tηλ: 210 4119163, -4
Fax: 210 4119164

Website http://www.angeldance2004.gr/
Facebook
YouTube
E-mail: angel_dance2004@yahoo.gr

Μέσα σε τρεις ορόφους (550τμ), στο κέντρο του Πειραιά, έχουμε δημιουργήσει για σας έναν πανέμορφο χώρο με πέντε αίθουσες, καφετέρια, αποδυτήρια, σαλόνια αναμονής σε έντονους μοντέρνους χρωματισμούς, έναν χώρο γεμάτο θετική ενέργεια και κέφι.

Με άκρως καταξιωμένους καθηγητές σε λατινοαμερικάνικους, ευρωπαϊκούς, παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς και μοναδικoί στον Πειραιά με καθηγητές που κατέχουν διπλώματα LATIN, BALLROOM BELLY DANCE και FREE STYLE από τον παγκόσμιο οργανισμό χορού IDTA, χαρίζουμε χορευτικές γνώσεις, γυμναστική και ευεξία.

Λειτουργούμε από τις 10:00 έως τις 23:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή και Σάββατο έως τις 19:00. Φυσικά η σχολή μας συμμετέχει σε χορευτικά πρωταθλήματα και τηλεοπτικά shows, video clips γνωστών καλλιτεχνών καθώς και σε εξετάσεις με άγγλους εξεταστές.

Με International και American style (latin & ballroom), Hip hop, Break Dance, Zumba, Ελεύθερο, Tango Argentino, Salsa (Merenge,Bachata,Kizomba), Ελληνικούς Χορούς, Χορογραφίες Γάμου και πολύ belly dance, περιμένουμε όλους εσάς σε τμήματα ενηλίκων, εφήβων και φυσικά παιδικά σε τιμές ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

– IDTA Latin & Freestyle Fellow
– IDTA Ballroom Licentiate
– American Fred Astaire Latin & Ballroom

– Εισηγητές Argentine Tango στο Annual IDTA World Congress
– Χορογράφοι, σκηνοθέτες, παραγωγοί μουσικοχορευτικών show
– Χοροδιδάσκαλοι, προπονητές με μεγάλη διδασκαλική εμπειρία