Φίλτρα Νερού, Real Water

Μπαράκος Αλέξανδρος
Καρόλου 24, 26223, Πάτρα
Τηλ. 2610 432532, 2610 436050

Υποκατάστημα Τρίπολης
28ης Οκτωβρίου 24, Τηλ.: 2710 235171

Website http://realwater.gr/
Email barakos@otenet.gr

Από το 1997, η εταιρεία μας REAL WATER, εμπορεύεται συστήματα καθαρισμού πόσιμου νερού. Μοναδικός σκοπός μας, καθ” όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μας δραστηριότητας, είναι να προσφέρουμε λύσεις για τα προβλήματα του πόσιμου νερού.

Με πάθος για τη δουλειά μας και την αγάπη για την εταιρεία μας, όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τον κόσμο να ζει καλύτερα πίνοντας καθαρό νερό.

Γνωρίζοντας, τα προβλήματα του πόσιμου νερού που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ερευνούμε συνεχώς τις τελευταίες τεχνολογίες στην επεξεργασία του πόσιμου νερού. Είμαστε λοιπόν, σε θέση να προτείνουμε στον καταναλωτή το πιο αποδοτικό σύστημα καθαρισμού του πόσιμου νερού, το οποίο θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του. Με πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να πίνετε, μαγειρεύετε και να πλένετε φρούτα και λαχανικά με απόλυτα ασφαλές και καθαρό νερό.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, σας ενημερώνουν όποτε εσείς ζητήσετε τη βοήθειά μας, για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε για το νερό της περιοχής σας. Η εμπειρία μας στο πόσιμο νερό, είναι τέτοια που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε σε κάθε περιοχή της Ελλάδος, τα προβλήματα στην κατανάλωση νερού.

Σκοπός μας είναι να πίνετε εσείς και η οικογένειά σας, απόλυτα ασφαλές και καθαρό νερό. Γιατί το καθαρό νερό δεν είναι επιλογή, είναι ανάγκη.