Ξενοδοχείο, ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ

Ρούστας Δημήτριος
Νίκης & Νεάρχου, 42100, Τρίκαλα
Τηλ. 24310 63130, -4
Fax. 24310 63135

Website http://www.aetonmelathron.gr/
Email info@aetonmelathron.gr

Μεγαλοπρεπές. Εντυπωσιακό. Λειτουργικό.
Επιβλητικό. Ελκυστικό. Μεταμοντέρνο – Νεοκλασικό.
Με απλά λόγια…
Αετών Μέλαθρον Hotel

Αφήνοντας πίσω το άλσος του προφήτη Ηλία και αριστερά την όμορφη πόλη των Τρικάλων, το αντικρίζεις για πρώτη φορά. Το ξεχωρίζεις αμέσως. Το ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά!
Επιβλητικό μα προσιτό. Λιτό αλλά και παράλληλα αρχοντικό. Όπως αρμόζει άλλωστε στα περήφανα πουλιά που του έχουν δανείσει το όνομα του: ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ

Εδώ, στην άκρη της Θεσσαλικής πεδιάδας, λίγο πριν ο ταξιδιώτης αντικρίσει τους Iερούς βράχους των Μετεώρων, πριν περάσει τα ψηλά βουνά με την εξαιρετική βλάστηση, τις ξερολιθιές και τα ξωκλήσια, το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ βρίσκεται στην κατάλληλη θέση.

Πλούσια υποδομή, άρτιες εγκαταστάσεις, άνθρωποι με εμπειρία και ευαισθησία σε καλωσορίζουν και σε καθοδηγούν διακριτικά στο να νιώσεις «σαν στο σπίτι σου».
Τίποτα πρόχειρο. Τίποτα στην τύχη. Τα 4 επίπεδα που συνθέτουν το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ περιέχουν απλόχερα όλα εκείνα τα στοιχεία που το κατατάσσουν άξια στην κατηγορία του “Business & Pleasure“.

Σίγουρα το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ δεν είναι απλώς μόνο για διανυκτέρευση. Το ίδιο αρχιτεκτονικό μοτίβο, με αναφορές στην μεταμοντέρνα νεοκλασική αντίληψη φτάνει στα υπνοδωμάτια και μετουσιώνεται μέσα από το σκούρο ξύλινο πάτωμα και τις πλούσιες μοκέτες με τα ζεστά χρώματα και γεωμετρικά σχέδια. Tα δωμάτια φωτεινά, διακοσμημένα με γούστο και απέριττη αισθητική. Χρώματα απαλά και γήινα.

Οι χώροι του μπάνιου άνετοι και ευρύχωροι. Τα Facilities & το Room Service αποκλειστικά για εσάς. Αυτό τον χώρο σας καλούμε να γνωρίσετε και να απολαύσετε. Γιατί το ποιοτικό “φιλοξενείν” για εμάς δεν είναι απλά μια συμπεριφορά εμπορικής συνήθειας “δούναι – λαβείν”, αλλά προσφοράς.

Το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ HOTEL υπάγεται στην εταιρεία RP Hotels “Business & Pleasure” (Ρούστας – Παπαγιάννης Ανώνυμη Εταιρεία, Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις), η οποία έχει υπό την διαχείρισή της και το ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ City Hotel στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων.