Ταβέρνα, Ιανθος

Κουτσίκος Παναγιώτης
Αλεξάνδρου Υψηλάντου 19, Τρίκαλα
Τηλ. 24310 73359

Website http://www.taverna-ianthos.gr
Email panos_ianthos@yahoo.gr

Ένα ψηλοτάβανο αρχοντικό σπίτι, με διαμορφωμένους τους ανισόπεδους εσωτερικούς χώρους του, με την παλιά σκάλα να σε οδηγεί στο πατάρι, με τα επιμελώς ανακαινισμένα μεσοτοιχία, τις καμάρες του και τις παλιές αφίσες τροβαδούρων της μουσικής ή παλιών ταινιών στους τοίχους, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το προσεγμένο γούστο και μεράκι του αγαπητού σε όλους ιδιοκτήτη του. Ο ιδιοκτήτης του, ο Παναγιώτης Κούτσικος, υποδέχεται πάντα ο ίδιος τους πελάτες του, φίλοι πλέον οι περισσότεροι και τους μεταφέρει στον κόσμο των γεύσεων του Ίανθου.

Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Τα κρέατα όλα από ντόπια και ορεινά κοπάδια ελευθέρας βοσκής και τα τυροκομικά επίσης. Τα δε λαχανικά, τα διαλέγει, προσωπικά ο ίδιος, κάθε πρωί στην λαϊκή αγορά της πόλης.

Οι επιλογές στο μενού από τα ορεκτικά και τα …κυρίως, ως τις σαλάτες και το επιδόρπιο, σε προκαλούν να τα …πάρεις όλα!

Και η πλούσια κάβα κρασιών, με ετικέτες και ποικιλίες από όλη την Ελλάδα και βέβαια με όλα τα εκλεκτά ντόπια κρασιά, κάτω από τις συμβουλές του έμπειρου προσωπικού, θα συνοδεύσει και θα αναδείξει το γευστικό σας ταξίδι. Ταξίδι στη γεύση λοιπόν, είτε αυτό λέγεται αρνάκι στη λαδόκολλα, κατσικάκι στη γάστρα, μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχαράκι στάμνας, πρασοτηγανιά και λουκάνικο παραδοσιακό, είτε είναι ψητά στα κάρβουνα. Επιλέξτε Ίανθο για ένα εγγυημένο ταξίδι στους δρόμους της γαστρονομίας.