Εστιατόριο, Πεινακοθήκη – Κτήμα, Ιστορίες Της Βίλλας

Νικολόπουλος Κωνσταντίνος
Παραλιακή Οδός Μονοδενδρίου 76, 25002, Μονοδένδρι Πατρών
Τηλ Εστ.: 2610 672055
Τηλ Κτημ.: 2610 672450

Website: http://peinakothiki.gr/
Facebook
Email: info@peinakothiki.gr

Εστιατόριο Πεινακοθήκη

Η γαστριμαργική περιπέτεια ξεκινάει το 1997 και έκτοτε αποτελεί πόλο έλξης για πατρινούς και μη, καλοφαγάδες.

Σε μία από τις γραφικότερες τοποθεσίες της Πάτρας, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι διακοπές σε κάποιο νησί, θα βρείτε αυτό το ιδιαίτερης λογικής εστιατόριο. Σκοπός μας είναι να σας εκπλήσουμε ευχάριστα κάθε φορά, τόσο με τα πιάτα μας όσο και με τη θέα.
Χαρακτηριστικό μας η ισορροπία ανάμεσα στο ατμοσφαιρικό, οικογενειακό, μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα και φιλικό περιβάλλον.

Γευστικές κούρσες ανάμεσα σε πρώτα, δεύτερα και κυρίως πιάτα που πάντα προσέχει και επιμελείται με ιδιαίτερο ζήλο η κα. Νικολοπούλου.
Από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, από την αφετηρία – κουζίνα ξεκινούν λογής λογής μεζεδάκια, φρέσκα ψάρια, μαγειρευτά πιάτα, πιάτα της ώρας, νηστήσιμα, vegeterian και ζυμαρικά, με κύριο γνώμονα την Ελλάδα μας, και γενικότερα τη Μεσόγειο. Προορισμός τους και κριτές, όλοι εσείς οι πανταχού καλοφαγάδες…
Ποιότητα και service, δύο ακόμα επίπεδα που δύσκολα συναντάς ακόμα και σε μεγαλουπόλεις. Ταμπεραμέντο δυνατό, που κατά καιρούς οδηγεί σε μιμήσεις, ακόμα και … από-μιμήσεις…

Έντονη είναι η παρουσία τοπικών οίνων, αλλά η λίστα μακραίνει με εκπροσώπους από όλη την Ελλάδα και από το πλείστο των ποικιλιών κρασιού που μπορείτε να βρείτε.
Περισσότερα για την συνταγή αυτή -ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ- δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε! Θα μας βρείτε όμως σε κάθε εξοδό σας καθημερινή, αλλά και σε ποιο οργανωμένα γεγονότα, όπως εορταστικές, βαπτίσεις, εταιρικές και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Κτήμα Ιστορίες της Βίλλας