Εστιατόριο, Παραστιές

Παπαδάκης Χάρης
Χάνδακος 81 & Σοφ. Βενιζέλου, 71302, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2810 225009

Facebook
Website http://www.parasties.gr/
Email parasties1@gmail.com

Ένας ατμοσφαιρικός, ζεστός χώρος στην πλατεία του Ιστορικού Μουσείου και ένα από τα πιο δημοφιλή γαστρονομικά στέκια των Ηρακλειωτών, και όχι μόνο, από το 2000.

Όλα αυτά τα χρόνια οι Παρασιές, όπως ήταν η αρχική ονομασία του εστιατορίου (οινομαγειρείου), άνοιγαν τις πόρτες τους καλωσορίζοντας τους καλοφαγάδες σε ένα πολύ μικρότερο, φιλόξενο και αγαπημένο χώρο.

Από το 2011 και ενώ ο προορισμός παραμένει ο ίδιος η αίσθηση είναι διαφορετική. Οι Παραστιές μεγάλωσαν, ανανεώθηκαν και υποδέχονται τους φίλους τους, σε ένα νέο ιδιαίτερο χώρο λίγα μέτρα παρακάτω, πάντα όμως στην γνωστή πλατεία της παραλιακής λεωφόρου.

Στις ΠΑΡΑΣΤΙΕΣ, επιθυμία και σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε κλασικές νοσταλγικές γεύσεις και ιδιαίτερα λουκούλλεια παντρέματα ακόμη και στα πιο απλά πιάτα, ικανοποιώντας κάθε ουρανίσκο.

Και αυτό αποτελεί καθημερινή πρόκληση για εμάς και ιδιαίτερη τιμή, εφόσον οι φιλοξενούμενοί όπως μας αρέσει να αποκαλούμε τους πελάτες μας, αναγνωρίζουν και εκτιμούν την δική μας γαστρονομική φιλοσοφία.

Οικοδεσπότες, το καλό φαγητό, οι εκλεκτές ετικέτες κρασιών και μία συντονισμένη ομάδα, που φροντίζει να νιώσετε ευχάριστα απολαμβάνοντας μυρωδιές, γεμάτες γεύσεις και αυθεντικές συνταγές, προσφέροντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας, μια ιδανική πρόταση εξόδου για ήσυχα μεσημεριανά γεύματα και ζωηρές βραδινές παρέες.

* Η παραστιά ή παρασιά σύμφωνα με την κρητική διάλεκτο, υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ο παραδοσιακός τρόπος μαγειρέματος στην Κρήτη. Φτιαγμένη από δύο παράλληλες ορθογώνιες πέτρες μεταξύ των οποίων έστηναν την φωτιά και ακουμπούσαν το σκεύος για μαγείρεμα. Έτσι επιλέχτηκε και το όνομα του εστιατορίου, στο οποίο δεσπόζει, ως σήμα κατατεθέν, η ανοιχτή κουζίνα.


• Open Taste Business Lunch •

Τα επαγγελματικά Meetings είναι τα πιο αποδοτικά και σημαντικά για μία επιχείρηση. Για αυτό και πρέπει να πληρουν τις πιο ιδανικές συνθήκες. Εμείς σκεφτήκαμε να σας δώσουμε παραπάνω ενεργεια με το καταλληλο μενού και περιβάλλον για να εμπλουτίσουμε τις ιδέες σας ή την έμπνευσή σας.

Ετσι λοιπόν από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τη 13.00 έως τις 17.00 το Parasties υποδέχεται όλους τους επιχειρηματίες με ένα ξεχωριστό μενού, πολλές γευστικές προτάσεις αλλά και δοκιμές από τον κατάλογο του εστιατορίου μας.

Γιατι τα επαγγελματικά meetings μπορούν να γίνουν απολαυστικά!
Έτοιμοι? Τo meeting ξεκινάει!

Eπαγγελματικό, ρομαντικό, οικογενειακό… ότι γεύμα/δείπνο και να διαλέξετε ένα είναι σίγουρο.. ότι θα είναι ξεχωριστό και υπέροχο!