Εστιατόριο, Αντώνης

Καλλίστου Αναστασία
Γεννάδι, 85109, Ρόδος
Τηλ. 22440 43124
Κιν. 6943 687566

Website http://www.antonis-restaurant.com/
Facebook
Email antonisrestaurant@hotmail.gr

Η διάσημη ψαροταβέρνα του Αντώνη λειτουργεί στη παραλία του Γενναδίου στη Ρόδο από το 1980 και συνδυάζει μοναδικά την υπέροχη τοποθεσία με τις αξεπέραστες θαλασσινές γεύσεις.

Βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα το απέραντο γαλάζιο και την απέραντη παραλία που φυσικά κανείς δεν έχει ξανασυναντήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό το απέραντο γαλάζιο που βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών μεγάλων θαλάσσιων διαδρομών της Μεσογείου ανάμεσα στο Καρπάθιο πέλαγος στο Αιγαίο πέλαγος και των ακτών της Μέσης Ανατολής όπως είναι η Κύπρος και η Αίγυπτος, εξού και το απέραντο γαλάζιο με τα υπέροχα κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά της και τα ολόφρεσκα θαλασσινά της.

Το παραδοσιακό εστιατόριο μας στο Γεννάδι με την επίβλεψη, παρασκευή, φαντασία και μεράκι της Αναστασίας σερβίρει τα πάντα της ώρας , νόστιμα θαλασσινά και ψάρια, ολόφρεσκα μέσα από τα δίχτυα των ψαράδων της περιοχής μας. Εκτός από φρέσκο ψάρι, η ταβέρνα μας προσφέρει ιδιαίτερες τοπικές συνταγές πάντα φτιαγμένες εκείνη την ώρα, από την ίδια την Αναστασία , μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, μαγειρευτά, αστακομακαροναδες και πάνω από όλα την φημισμένη μας και μοναδική ψαρόσουπα, πολλά παραδοσιακά φαγητά, ψητά στα κάρβουνα και τα λαχταριστά γλυκά της.

Όλα σερβιρισμένα δίπλα στο κύμα της θάλασσας, και πάνω από όλα με φρέσκα ντόπια κρέατα και ψάρια, όλα φτιαγμένα με μεράκι και εμπειρία 30 χρόνων. Μια εμπειρία που μεταλαμπαδεύθηκε από μάνα σε κόρη ( την σημερινή ταλαντούχα Αναστασία ) οι οποίες τάιζαν και ταΐζει με τα μοναδικά φαγητά της και την φίνα ποιότητα τους πάντες. Από τους πιο διάσημους ηθοποιούς –πολιτικούς – σημερινούς τηλεαστέρες σεφ μέχρι και τον αγαπητό και πάντα πρώτο στης προτιμήσεις μας απλό Έλληνα.

Έτσι για την ιστορία θα αναφέρουμε μερικούς από αυτούς που πέρασαν και περνούν για να γευτούν τα καλούδια μας όπως η Ειρήνη Παππά , ο Καπουράλης Πέτρος , ο Βασίλης Καζουλης, Μάρθα Καραγιαννη ,Τιτίκα Στασινοπουλου ο Ιαννης Ξενάκης, ο Παπανδρέου Γ.Α , ο Σαρτζετάκης Χρήστος , (Μάλιστα χαρακτηριστική ήταν η στιγμή και το γεγονός όταν ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εζήτησε να δει και να γνωρίσει την μαγείρισσα για να της δώσει συγχαρητήρια για την νοστιμιά και την ποιότητα αυτών που έφαγε. Με χαρακτηριστικό να της πιάσει τα χέρια και να της τα φιλήσει). Ακόμα δε ο πρώην Γάλλος πρωθυπουργός ( 1997-2002 ) Lionel Jospin μόνιμος θαυμαστής, και πλήθος άλλον που λόγου οικονομίας χώρου αδυνατούμε να προσθέσουμε.

Δεν είναι δε λίγοι οι σημερινοί τηλεαστερες σεφ που πάμπολλες φορές εζήτησαν συνταγές από την τότε κυρία Ελένη και την σημερινή Αναστασία και εκείνες με το αθώο και απλό χαμόγελο τους, τους απαντούσαν ότι η καλύτερη συνταγή είναι πάντα τα άφθονα υλικά η άριστη ποιότητα αυτών και πάνω από όλα το μεράκι και η φαντασία.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που γνωστοί ιδιοκτήτες τεράστιων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων με αμέτρητους σεφ στην υπηρεσία τους παραγγέλνουν για αυτούς και για τους φίλους τους όταν θέλουν να τους ευχαριστήσουν να τους σταλούν ολόκληρα γεύματα και σπεσιαλιτέ στο ξενοδοχείο τους ή ερχόμενοι εκείνοι εδώ για να τα απολαύσουν.

Και όλα αυτά δεν είναι τυχαία φίλοι μας διότι πάνω από όλα σεβόμαστε τον καταναλωτή που στάθηκε δίπλα μας χρόνια ολόκληρα ανταποδίδοντας και εμείς με την ποιότητα μας και προπαντός με της ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ που προκαλούμε οποιονδήποτε να τις κρίνει και προπαντός να μάς ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ.