Ενοικ. Διαμερίσματα, William’s Houses

Ακρωτήρι Θήρας, 84700, Σαντορίνη
Τηλ.: 22860 81474
Fax: 22860 81016
Κιν.: 6971 559562

Website http://www.williamshouses-santorini.com/
Facebook
Email info@williamshouses-santorini.com

Το William’s Houses είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών μας και την άνετη διαμονή τους μέσα σε ένα φιλόξενο και καθαρό περιβάλλον.

Το WILLIAM’S HOUSES βρίσκεται στο Ακρωτήρι, στο νοτιότερο μέρος της Σαντορίνης με την αμφιθεατρική θέα σε όλη την Καλντέρα του νησιού.

Αποτελείται από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα – μεζονέτες – δωμάτια, άρτια εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες παροχές. To κάθε διαμέρισμα με την αυτόνομη βεράντα του έχει θέα στο μεγαλύτερο μπαλκόνι της Μεσογείου, την Καλντέρα της Σαντορίνης.

Ατενίζοντας το ηφαίστειο και τα βαθυκόκκινα βουνά του νησιού, σου δημιουργείται μια μαγευτική διάθεση ηρεμίας και ξεκούρασης που μπορείς να τις απολαύσεις όλες τις ώρες τις ημέρας από τις αυτόνομες βεράντες των δωματίων μας

Παροχή του ξενοδοχείου μας είναι η οργάνωση Εκδρομών-Μίνι Κρουαζιέρων και μετάβασης σε οποιοδήποτε σημείο του νησιού που επιθυμεί ο πελάτης μας καθώς επίσης και ενοικίαση αυτοκινήτων-μοτοποδηλάτων από συνεργαζόμενα γραφεία μας.

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς των πελατών μας κατά την άφιξη και αναχώρηση τους.

Μια εξυπηρέτηση που διαθέτει το ξενοδοχείο μας είναι η παροχή του Πρωινού στο προσωπικό χώρο του πελάτη μας (στο δωμάτιο του) με επιλεγμένη λίστα από τον ίδιο την προηγούμενη μέρα και την ώρα που επιθυμεί.