Επιπλα, Δορυφόροι – Αφοι Κουρογένη Ο.Ε.

Εκθεση: Ηλιουπόλεως 112, Δάφνη, Τηλ. 210 9709378
Εργαστήριο: Τρίτωνος 11, Δάφνη, Τηλ. 210 9702407

Website http://www.epipla-kourogenis.gr/
Facebook
Email kanapedes@gmail.com

Σχεδιασμός και κατασκευή των επίπλων της αρεσκείας σας!

Η εταιρία κατασκευής και επισκευής επίπλων Αφοί Κουρογένη με έδρα τη Δάφνη δραστηριοποείται στο χώρο από το 1965. Κύριο αντικείμενο μας είναι η δημιουργία χειροποίητων ελληνικών επίπλων (κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, τραπεζαρίες). Ανάλογα τη προτίμησή σας η κατασκευές μας γίνονται σε διάφορα στυλ (κλασικό, νεοκλασικό, μοντέρνο). Με τη πολυετή εμπειρία μας έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή έχετε φανταστεί ή χρειάζεται ο χώρος σας και να σας συμβουλέψουμε για το μέγιστο καλύτερο αποτέλεσμα.

Η επιχείρησή μας με τη τεχνογνωσία που διαθέτει χάρη στη συνεχή ενημέρωση μας για τα υλικά κατασκευής επίπλων αναλαμβάνει και την επισκευή του παλαιού σας επίπλου (επιδιόρθωση σκελετού, αλλαγή υφάσματος, επισκευή ταπετσαρίας, λουστράρισμα, γέμισμα μαξιλαριών).

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να έρθουμε εμείς στο χώρο σας (εφόσον βρίσκετε εντός νομού Αττικής) χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Θα σας παρουσιάσουμε τα δειγματολόγια υφασμάτων και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της εργασίας.

Επισκευή Επίπλων & Σαλονιών

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε!