Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων, Zeta Cars

zeta_cars

Ελευθ. Βενιζέλου 32, 49132, Κέρκυρα
Τηλ. 26610 24000, 26610 21609

Website http://www.zetacarcorfu.gr/
Email zetacarsautorent@yahoo.gr

Ζέτα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Κέρκυρα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί, η οποία έχει παρουσιαστεί με επιτυχία στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων παραδοσιακά από τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Σήμερα, διανύει την τρίτη δεκαετία της λειτουργίας του και επανδρωμένο με τη δεύτερη γενιά, συνεχίζει με το ίδιο πάθος και όραμα την ανοδική του πορεία.

Με ένα μεγάλο αριθμό ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, τα οποία έχουν περάσει μέσα από σχολαστική check-in και ετήσια ειδική υπηρεσία, η φιλοδοξία μας είναι να παρέχουμε την ασφάλεια, την ποιότητα, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την αξία για τα χρήματα. Στόχος μας είναι να κάνουμε την εμπειρία σας ενοικίαση αυτοκινήτων εύκολη και χωρίς άγχος όσο το δυνατόν, σας προσφέρει μια επαγγελματική υπηρεσία με μια προσωπική πινελιά. έμπειρο, άρτια εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας θα εγγυηθεί αυτό.

Ζέτα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα Κέρκυρα είναι σε θέση όχι μόνο να σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και ασφάλεια, αλλά και να σας συμβουλεύσει για το πώς να εξερευνήσουν τις ομορφιές του νησιού, όπως κανένας άλλος. Σας ευχόμαστε αξέχαστες διακοπές στην Κέρκυρα και σας παρέχουμε την πιο ανεξάρτητο, ασφαλές και καλύτερο οικονομικό τρόπο για να εξερευνήσετε τα θαυμάσια αξιοθέατα αυτής της κόβει την ανάσα νησιού.

ΔΩΡΕΑΝ
– Υπηρεσία παράδοσης
– Επιπλέον οδηγός, παιδιών συμπληρωματικό κάθισμα
– 24/7 οδική βοήθεια
– Κέρκυρα χάρτη