Εστιατόριο, Τ’ Αλώνι

t-aloni

Βουκελάτος Θεόδωρος
Χορτάτα, 31082, Λευκάδα
Τηλ. 26450 33240

Website http://www.t-aloni.gr/
Facebook
Email info@t-aloni.gr

Τα Χορτάτα είναι ένα καταπράσινο χωριουδάκι στο κέντρο της δυτικής πλευράς του νησιού. Μπορεί να μη το βρεις στους τουριστικούς οδηγούς, σίγουρα όμως θα συναντήσεις «Τ’ Αλώνι» και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο! Είναι το σύγχρονο σήμα κατατεθέν του χωριού, το νέο στέκι που αγαπήθηκε από ντόπιους και επισκέπτες του νησιού.

slide10-1500x694

Ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος, που συνδυάζει την καλαισθησία με την παράδοση, ισορροπώντας ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν. Ένας χώρος οικείος, που φτιάχτηκε με αγάπη και συναίσθημα.

101-1500x694

Το «Αλώνι» ξεκίνησε την διαδρομή του θέλοντας να περιποιηθεί γνωστούς και φίλους, ντόπιους αλλά και από διαφορετικές πατρίδες, με ίδια αλλά και διαφορετικά γούστα, όπως ακριβώς θα έκανε ένας φιλόξενος οικοδεσπότης που έχει στο νου του πάνω από όλα να περάσουν καλά οι καλεσμένοι του.

3-1500x694

Κι όπως ο καλός οικοδεσπότης προσφέρει τα καλύτερα του σπιτιού του έτσι και το Αλώνι προσφέρει στους επισκέπτες τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα γευτείτε λαχανικά από τον κήπο μας, θα απολαύσετε φέτα και λάδι δικής μας παρασκευής και θα δροσιστείτε με κρασί γνήσιο λευκαδίτικο από τον αμπελώνα μας. Στο Αλώνι θα συνειδητοποιήσετε ότι η αξία της πρώτης ύλης αποκτά άλλη βαρύτητα καθώς με πολύ αγάπη και μεράκι φροντίζουμε να παρασκευάζουμε και να επιλέγουμε το καλύτερο για εσάς.

8-1500x694

Το Αλώνι σας προσκαλεί σε μια γευστική συνάντηση που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας, σε ένα ταξίδι που θα κουβαλάτε σαν ανάμνηση φεύγοντας από τα Χορτάτα. Μια ανάμνηση συνδεδεμένη με όλη την γοητεία, τις γεύσεις και τις ευωδιές της Λευκάδας.

aloni-gallery1

Τ’ Αλώνι μπορεί να φιλοξενήσει κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας και να την κάνει αξέχαστη. Σχεδιάστε το γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, παιδικά πάρτυ και γενέθλια ή άλλες κοινωνικές συνεστιάσεις σε έναν από τους ομορφότερους και πιο φιλόξενους χώρους στο νησί της Λευκάδας.

aloni-gallery8

Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει 100 άτομα και τους καλοκαιρινούς μήνες, συμπεριλαμβανομένης και της βεράντας, μπορούν να φιλοξενηθούν συνολικά 170 άτομα. Η αίθουσα κλιματίζεται, διαθέτει τη δυνατότητα φιλοξενίας ζωντανής ορχήστρας και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Ο χώρος, το άψογο σέρβις, η οργάνωση και η ποικιλία των γευστικών επιλογών θα ικανοποιήσει τους καλεσμένους σας και θα αναδείξει τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας.