Ξενοδοχείο, San Marco Luxury Hotel & Villas

sanmarco_mykonos

Όρμος Χουλάκια, 84600, Μύκονος, Ελλάδα
Τηλ: 22890 27172, 22890 25375
Φαξ: 22890 25376

Website http://www.sanmarco.gr/
Facebook
Email: sanmarco@sanmarco.gr

Screenshot_2

Κλασική, διαχρονική αξία, το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου δεν χρειάζεται συστάσεις. Αρκεί μια εικόνα, εκείνη των κυμάτων που σκάνε κάτω από τα μπαλκόνια της Μικρής Βενετίας ή των ανεμόμυλων που στέκουν αγέρωχοι στον χαμηλό λόφο λίγο έξω από την πόλη.

sanmarcohotel

Σε απόσταση αναπνοής, το μεγαλύτερο υπαίθριο μουσείο της Ευρώπης και μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, η Δήλος, γίνεται ένα με το πολιτιστικό προφίλ του νησιού.

Screenshot_3

Κάθε εποχή και μια ξεχωριστή εικόνα, κάθε περιοχή του νησιού και μια νέα έκπληξη… Όσες φορές και να επισκεφτεί κανείς τη Μύκονο, πάντα κάτι καινούριο ανακαλύπτει.

Εκείνο όμως, που κάνει πραγματικά τη διαφορά, είναι η αυθεντικότητα, η ζεστή, ανεπιτήδευτη φιλοξενία, η αίσθηση ότι είσαι ξεχωριστός φιλοξενούμενος και όχι απλά ένας ακόμη επισκέπτης του νησιού των Ανέμων.

Screenshot_4

Αυτή τη διαφορά σας προσκαλούμε να ζήσετε στον ελίτ μικρόκοσμο μας, στο πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο San Marco, μόλις 4 χλμ βορειοδυτικά από το κέντρο της πόλης της Μυκόνου, στον πανέμορφο όρμο Χουλάκια.

Screenshot_5

Σας καλωσορίζουμε σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη Μύκονο και σας ευχόμαστε μια υπέροχη διαμονή, που θα σας μείνει αξέχαστη!