Εστιατόριο, Galini

xatzakis-1-1-irakleio-galini

Χατζάκης Αλέξανδρος
Αλεξ.Μινώτη 14, Κουτουλουφάρι, Χερσονήσου
Τηλ: 28970 21026

Website: http://www.galini-restaurant.gr
Email: info@galini-restaurant.gr

Το restaurant Γαλήνη ευρίσκεται στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου (ένας παραδοσιακός οικισμός που έχει κτιστεί από τότε που άκμαζε ο Μινωικός Πολιτισμός και οι άλλοτε κραταιές πόλεις όπως Χερσόνησος, Λύμος, Φαιστός, Κνωσός κλπ).

Από το 1987 προσφέρει γνήσια ελληνική, κρητική κουζίνα που συνυπάρχει αρμονικά με τη γαλλική και ιταλική κουζίνα. Επίσης προσφέρει και οικολογική κουζίνα με προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας.

Το εστιατόριο Γαλήνη είναι μοναδικό στην Κρήτη επίσης γιατί προσφέρει φαγητά αποκλειστικά παρμένα μέσα από την αρχαία ελληνική κουζίνα (μοναδικά: μενού συμποσίων) των αρχαίων Αθηναίων, Σπαρτιατών, Βοιωτών, Μυκηναϊκών και Μινωικών Πολιτισμών. Στον τομέα αυτό της γαστρονομίας είναι μοναδικό στην Κρήτη. Επίσης ο τρόπος σερβιρίσματος των πιάτων είναι μοναδικός και πρωτοποριακός.

Το εστιατόριο Γαλήνη σερβίρει ποικιλίες κρασιών των καλυτέρων σ’ όλο τον κόσμο από Ιταλία, Γαλλία, Αυστραλία, Νοτιοαφρικανική Ένωση, Καλιφόρνια, Λίβανο, κλπ. Οι Σωμελιαί επίσης που διαθέτει το εστιατόριο, ανοίγουν και σερβίρουν τα κρασιά αυτά με τρόπο που ίσως είναι μοναδικός στον κόσμο.

Το εστιατόριο Γαλήνη ειδικεύεται και προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση για επαγγελματικές συναντήσεις, δείπνα σε ξεχωριστό χώρο με wine bar, όπως επίσης προσφέρει και πούρα ξεχωριστά από τα καλύτερα στον κόσμο.

Ένας φανταστικός χώρος τέλεια διακοσμημένος, θα σας ενθουσιάσει με το υπέροχο σέρβις και τη απαλή μουσική.