Ελαιοχρωματισμοί & Τεχνοτροπίες, Ντουφεκούλας Βασίλης

ntoufekoulas

Ντουφεκούλας Βασίλης
Αστερίωνος 8, 12135, Περιστέρι
Τηλ. 210 5761785
Fax. 210 5762480
Κινητό 6977 306972

Website http://www.ntoufekoulas.gr/ & http://paintcom.gr/
Facebook
Youtube
Email info@paintcom.gr

– Ελαιοχρωματισμοί
– Τεχνοτροπίες
– Μηχανήματα Βαφής (πρέσσα στόκου, fine coat, ηλεκτροστατικής βαφής, airless)
– Σκαλωσιές

Αναλαμβάνουμε: Μονοκατοικίες, Διαμερίσματα, Γραφεία, Εργοστάσια, Πολυκατοικίες, Λοιποί Επαγγελματικοί Χώροι.

Το πρόγραμμα «Personal Color Viewer» παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες μας
Η εφαρμογή αυτή προ­τεί­νει λύ­σεις για το Βάψιμο Σπιτιού σας.
Ε­πι­λέξτε την α­πό­χρωση της α­ρε­σκείας σας και α­να­νε­ώ­στε τους χώ­ρους σας.
Το «Personal Color Viewer» σας αφήνει να δοκιμάσετε διαφορετικές αποχρώσεις σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού ή και σε προσόψεις πολυκατοικιών / μονοκατοικιών.
Έτσι μπορείτε επιτέλους να ανακαλύψετε το χρώμα που σας ταιριάζει (πριν βάψετε το σπίτι).

12829214_1083765671679782_6475177595261402978_o

Η Εταιρία του κ. Ντουφεκούλα αναλαμβάνει διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες (εσωτερικά-εξωτερικά) και τεχνοτροπίες σε πολλαπλά χρώματα και σχέδια. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Από το 1993 έως σήμερα εκπαιδευόμαστε διαρκώς στη χρήση νέων υλικών και στην τεχνική κατεργασία αυτών. Ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις στο επαγγελματικό μας αντικείμενο με συμμετοχή σε εκθέσεις και σεμινάρια στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να παρέχουμε την ιδανική λύση με το επιθυμητό κόστος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

1980448_1086410181415331_2575056776360108847_o

Η εταιρία του κ. Ντουφεκούλα αναλαμβάνει κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσόψεις κτιρίων, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία, χώρους ψυχαγωγίας, εκθεσιακά περίπτερα και φυσικά διαμερίσματα και μονοκατοικίες.
Ο κ. Ντουφεκούλας και οι συνεργάτες του, σας εγγυώνται ότι είναι σε θέση να αναλάβουν οποιαδήποτε τεχνοτροπία και να προτείνουν τους καλύτερους χρωματικούς συνδυασμούς, αφού εκπαιδεύονται διαρκώς στη χρήση νέων υλικών και στην τεχνική κατεργασία αυτών κι ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις της αγοράς.
Διαθέτει συστήματα βαφής airless, πρέσα στόκου, fine coat πιστόλι, μηχάνημα ηλεκτροστατικής βαφής, τριβεία απορρόφησης σκόνης, λειαντήρα μπετού, πιστόλι αέρος, σκαλωσιές.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, ο χώρος εργασιών διατηρείται απόλυτα καθαρός και, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί, σε συνεργασία με τεχνικούς άλλων ειδικοτήτων, η εταιρία του κ. Ντουφεκούλα μπορεί να σας εξασφαλίσει την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην κατασκευή ή στην ανακαίνιση του χώρου σας, όπως γυψοκατασκευές, ηλεκτρολογικά κ.τ.λ.

Υπηρεσίες

Με σεβασμό στην επιθυμία σας
Τα χρώματα έχουν την ιδιότητα να μας εμπνέουν, να μας τονώνουν και να μας ηρεμούν. Η χρωματική ισορροπία ζωντανεύει ένα χώρο στην κατοικία και βελτιώνει τη διάθεσή μας, άρα οι ιδιότητες των χρωμάτων είναι ευεργετικές και η συμβολή τους στη διακόσμηση πολύ μεγάλη. Με το χρώμα να αποκτά πάλι στη ζωή μας τη θέση που του αξίζει, το σκηνικό του σπιτιού μας αρχίζει να μεταμορφώνεται και να προσαρμόζεται στα “θέλω” και τις προδιαγραφές της δικής μας φαντασίας.

Ελαιοχρωματισμοί. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε τεχντοτροπία και σας προτείνουμε τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων για τον εσωτερικό ή εξωτερικό σας χώρο. Προτείνουμε λύσεις ανακαίνησης με ειδικές κατασκευές (γυψοσανίδες κ.α.)

Καθαρισμός / ασφάλεια χώρου. Αναλαμβάνουμε την μετακίνηση, κάλυψη και φύλαξη των επίπλων και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων σε ένα κατοικημένο χώρο. Διατηρούμε πάντα καθαρό τον χώρο εργασίας μας με όλα τα κατάλληλα μονωτικά υλικά (χαρτί αντουλέ και νάιλον, ταινίες κ.α.)

10842229_936452993077718_9142569469722213556_o

Συνεργάτες. Οι συνεργασίες μας με τεχνικούς άλλων ειδικοτήτων (π.χ.: γυψοκατασκευές, ηλεκτρολογικά κ.α.) μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, εάν το επιθυμείτε.

Ιδιόκτητες σκαλωσιές. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση σκαλωσιάς όπου χρειάζεται. Εσωτερικά ή εξωτερικά, κινητές, σε μεγάλες εκτάσεις, μπαλκόνια κ.λ.π.

Αυστηρό Χρονοδιάγραμμα. Κάθε εργασία έχει το δικό της χρονοδιάγραμμα, κι αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η αυτοματοποίηση των εργασιών μας, μας επιτρέπει την παράδοση ολοκληρωμένων έργων στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, χωρίς καθυστερήσεις.

Προσφορά. Αναλαμβάνουμε να έρθουμε στο χώρο σας ώστε να σας παραδώσουμε ολική επιμέτρηση (σε τ.μ.) με οικονομοτεχνική ανάλυση.