Αλουμινοκατασκευές, Αθηναϊκή Τεχνική

1434449756-screenshot-7

Μ. Σαρκουδίνου 78, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9013113,
Fax: 210 9029548
Κιν: 6936 739653

Website http://www.athinaikitechniki.gr/
Email info@athinaikitechniki.gr

Η Αθηναϊκή Τεχνική ξεκίνησε την δραστηριότητα της πριν 35 χρόνια δυναμικά στον χώρο των ΚΙΝΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΑΤΩΝ και των κουφωμάτων αλουμινίου με εφαρμογές σε ειδικά προφίλ και κατασκευές.

Η διάθεση για αναβάθμιση των υπηρεσιών, των πρώτων υλών που διαθέτουμε, μας οδήγησε στο να επενδύουμε και να παρακολουθούμε την παγκόσμια αγορά των υλικών που χρησιμοποιούμε, πετυχαίνοντας ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ για οποιαδήποτε χρήση προορίζεται αυτή, βάζοντας την εταιρεία στις πρώτες θέσεις προτίμησης επιλογής της από τους πελάτες στην Ελληνική αγορά.

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή σταθερών και κινητών διαχωριστικών γραφείων αλουμινίου όλων των τύπων, χαμηλών μεταθετών, δαπέδου οροφής,στη διαρρύθμιση – διαμόρφωση εσωτερικών επαγγελματικών χώρων γραφείων και κατοικιών, στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου συρόμενα, ανοιγωμενα ,σταθερά ,βιτρίνες καταστημάτων , είσοδοι πολυκατοικιών, ανεμοφράκτες καταστημάτων εστίασης , θωρακισμένες πόρτες ,κατασκευές με γυψοσανίδα ψευδοροφές από ορυκτή ίνα ,μεταλλικές κατασκευές.
Η οργάνωση και η στελέχωση Αθηναϊκής Τεχνικής σε ανθρώπινο δυναμικό απαρτίζεται από έμπειρους τεχνίτες οι οποίοι βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο επί σειρά ετών.
Οι χαμηλές τιμές δίχως την αλλοίωση των υλικών είναι το προνόμιο μας στη κατασκευή.