Κατασκευαστική & Εμπορική Εταιρία, Επιπλα Τελώνης

telonis

Τελώνης Κωνσταντίνος
3ο χλμ. Βόλου-Λάρισας
Τηλ. 24210 84661

Website http://telonis.gr/
Email info@telonis.gr

Έπιπλα, Κουζίνα, Ντουλάπες, Βιβλιοθήκες, Πόρτες, Παράθυρα, Επαγγελματικοί Χώροι, Ειδικές Κατασκευές, Υφάσματα – Tαπετσαρίες

telonhs_2

Η “ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΙΠΛΟ” είναι Κατασκευαστική και Εμπορική εταιρία.

Δραστηριοποιείται στην παραγωγή επίπλων κουζίνας και υπνοδωματίου, την παραγωγή ξύλινων κουφωμάτων και εσωτερικών θυρών, επίπλων καθιστικού, σαλονιού, τραπεζαρίας και υπνοδωματίου, καθώς και το εμπόριο αυτών.

Αποτελεί την φυσική συνέχεια και εξέλιξη τριών γενεών της Οικογένειας Τελώνη, που αφιέρωσαν την ζωή τους στο Ξύλο και τα μυστικά του. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3200 τμ. με άρτια τεχνολογική υποδομή, αποθήκες πρώτων υλών, σύγχρονα βαφεία κ.ά.

Φιλοσοφία της εταιρείας να σμιλεύει τα βαθειά και πολύτιμα μυστικά της τέχνης του ξύλου με τις σύγχρονες τεχνολογίες, μεθόδους και διαδικασίες παραγωγής, προσδίδοντας στα προϊόντα της εξαιρετικές τελικές αξίες. Τελειοποιεί και εκσυγχρονίζει διαρκώς την παραγωγή της και έχει επιτύχει διεθνή Πιστοποιητικά Ποιότητας.

Η εταιρεία με τη σημερινή μορφή της ιδρύθηκε το 1995 και απασχολεί σήμερα 31 εργαζομένους ενώ συνεργάζεται στον τομέα του design και των μελετών με επιλεγμένους και εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες.