Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Panos Studios

panos_studios_paros

Μπαρμπάρη Μήνα
Παροικιά, 84400, Πάρος
Τηλ. 22840 21130
Fax 22840 23960
Κιν. 6947 188701

Website http://parosstudiospanos.gr/
Facebook
Email info@parosstudiospanos.gr

Κλειστά: 15 Δεκεμβρίου εώς 15 Ιανουαρίου

panos_studios_DSC_6921-studio3-brown2-9

στούντιο Πάνος είναι ένα μικρό συγκρότημα από ενοικιαζόμενα στούντιο στην Πάρο που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι της Παροικιάς και την παλιά πόλη. Μία μικρή οικογενειακή μονάδα στούντιο, όπου οι ιδιοκτήτες Μίνα και Αντώνης σε καλωσορίζουν και σε κάνουν να νιώθεις σαν το σπίτι σου.

panos_studios

Τα ενοικιαζόμενα στούντιο Πάνος προσφέρουν διαμονή διακοπών μόλις 500 μ. από το λιμάνι της Παροικιάς στην Πάρο στην Ελλάδα. Τα στούντιο είναι για 2-4 άτομα και προσφέρουν μπαλκόνια με θέα το χωριό, την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, κλιματισμό, τηλεόραση, WiFi και κουζίνα. Η περιοχή είναι ήσυχη και το κτήριο είναι για δροσερές στιγμές. Η κοντινότερη στάση του λεωφορείου είναι 50 μ. και υπάρχουν όλα τα είδη καταστημάτων κοντά στα στούντιο.

panos_studios_paros
Ο κύριος δρόμος είναι λίγα λεπτά μακριά από τα στούντιο. Από εκεί μπορείς να πάρεις τα λεωφορεία για την Νάουσα και τα άλλα χωριά, τα οποία περνούν συχνά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν υπηρεσία υποδοχής, πρωινό ξύπνημα, ελεύθερη μεταφορά προς και από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο κατά την άφιξη και αναχώρηση, καθημερινή καθαριότητα, χώρος πάρκιν, κοινός κήπος, ενοικίαση αυτοκινήτων και φύλαξη αποσκευών. Τα παιδιά ηλικίας έως 6 ετών έχουν δωρεάν διαμονή.