Εστιατόριο, Katrin

maisondecatherine

Γκιζιώτης Γιώργος
Νικίου 1, 84600, Μύκονος
Τηλ. 22890 22169

Email. catrinsmykonos@gmail.com
Facebook
Instagram

Αγαπημένος τόπος συνάντησης κάθε λάτρη της αυθεντικής γαστρονομίας και σταθερό σημείο αναφοράς του μυκονιάτικου γευστικού χάρτη, το Catrin’s της οικογένειας Γκριζιώτη παντρεύει τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με το γαλλικό gourmet, τη ζεστή φιλοξενία με το εκλεπτυσμένο περιβάλλον, την πολυτέλεια των πιο εκλεκτών υλικών με το απέριτο των Κυκλάδων.

Ατμοσφαιρικό και εξαιρετικά προσεγμένο, σαν ένα bistrot που αγάπησε τις Κυκλάδες, κρυμμένο σε ένα από τα πιο όμορφα στενά της μυκονιάτικης Χώρας, το Catrin’s είναι ένα boutique restaurant που προσφέρει για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, ανεπανάληπτες γευστικές απολαύσεις ενώ φιλοξενεί στα περιζήτητα λιγοστά τραπέζια του, κάθε διάσημο επισκέπτη του νησιού.

Με ένα μενού που καταφέρνει να συνδυάζει με μοναδική άνεση τα πιο ονειρεμένα γεμιστά κολοκυθάκια, τα πιο φρέσκα φρούτα της θάλασσας αλλά και το απόλυτο chateaubriand, το Catrin’s υποδέχεται κάθε χρόνο όλους τους παλιούς και νέους του φίλους, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες για όλες τις αισθήσεις.

Το Catrin’s σερβίρει ελληνική και μεσογειακή κουζίνα άλλοτε παραδοσιακή, άλλοτε δημιουργικά πειραγμένη ενώ σήμα κατατεθέν του είναι τα κλασικά γαλλικά πιάτα. Απαραίτητα συστατικά, τα ολόφρεσκα θαλασσινά, τα ντόπια κρεατικά, τα βιολογικά λαχανικά, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

maisondecatherine2

Το καρπάτζιο ψαριού, το ριζότο και η κρέπα θαλασσινών, οι γαρίδες με κρέμα λεμονιού, το καρπάτζιο κρέατος, το φιλέ ταρτάρ, το σατωμπριάν, η πάπια με τα καραμελωμένα μήλα, το αρνίσιο μπουτάκι αλλά και τα ντολμδάκια και ο θεϊκός μουσακάς του Catrin’s διαθέτουν τους δικούς τους φανατικούς θαυμαστές που επιστρέφουν κάθε χρόνο για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους γεύσεις.