Αρχιτέκτων, Βλαχάκη Χρυσούλα

vlahaki_arch

Ελευθερίου Βενιζέλου 21, 19009, Ραφήνα
Τηλ. 22940 24943
Fax. 22940 24991
Κιν. 6947 278906

Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των μελετών και κατασκευών από το 1989.
Αποτελείται από επιστήμονες (πολιτικούς και αρχιτέκτονες μηχανικούς) οι οποίοι συνδέονται με φιλικούς και οικογενειακούς δεσμούς.
Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των κατασκευών τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και με άριστη γνώση εργοταξιακής οργάνωσης και επίβλεψης εγγυόμαστε την αρτιότητα και αξιοπιστία κάθε κατασκευής.

Μελετάμε και σχεδιάζουμε λύσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας κατασκευής. Κατασκευάζουμε και σας παραδίδουμε υπεύθυνα ολοκληρωμένο κάθε έργο «με το κλειδί στο χέρι».

ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Κύριο αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η μελέτη-κατασκευή και πώληση διαμερισμάτων,μονοκατοικιών,βιλών μεζονετών.
Ο σχεδιασμός των κτηρίων γίνεται με άξονα την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου και την αρμονική συνύπαρξη των κτηρίων με το υπάρχον φυσικό και οικιστικό περιβάλλον.

Κύριο χαρακτηριστικό των κατασκευών μας είναι οι ευρύχωροι,χρηστικοί και καλαίσθητοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι. Άνετα μπαλκόνια,πολυτελείς χώροι υποδοχής, φωτεινά και ευρύχωρα υπνοδωμάτια σας εξασφαλίζουν την ποιότητα ζωής που επιθυμείτε.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε όχι μόνο αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική που επιθυμούμε αλλά κυρίως παρέχουν και εξασφαλίζουν ένα πολυτελές, ασφαλές και ταυτόχρονα με αντοχή στο χρόνο κτίσμα.

Σε συνδιασμό με τα παραπάνω,η προσωπική καθημερινή επίβλεψη της κατασκευής εξασφαλίζει την τήρηση και εφαρμογή των προδιαγραφών καθώς και την σωστή χρήση των υλικών,επιτυγχάνοντας έτσι ένα άρτιο αποτέλεσμα.

– Άδειες
– Τοπογραφικά
– Μελέτες, κατασκευές, ανακαινίσεις
– Τακτοποίηση αυθαιρέτων
– Ενεργειακά πιστοποιητικά
– Βεβαιώσεις νομιμότητας

Διατίθενται νεόδμητα πολυτελή διαμερίσματα στην Ραφήνα με θέα θάλασσα.