ΣΑΒΒΙΚΟΣ Εστιατόριο

savvikos

Πλατεία Αριστοτέλους 8, 54622, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 231 051 0910

Website
Facebook
Email katerina@savvikos.gr

 www.theodosisgeorgiadis.com www.foodphotographer.gr

Η ιστορία του παππού Σαββίκου μας ταξιδεύει πίσω στο 1947 όταν τριγύριζε στους δρόμους της πόλης με το πλανόδιο καρότσι του και πουλούσε τα πιο νόστιμα σουβλάκια. Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά. Όχι όμως οι προτεραιότητές μας. Άριστη ποιότητα, αναλλοίωτη παραδοσιακή γεύση, σεβασμός στον πελάτη.

Τιμώντας τα λόγια του παππού Σαββίκου συνεχίζουμε το όραμά του, διατηρώντας τις παραδοσιακές συνταγές και εμπλουτίζοντας τον κατάλογό μας συνεχώς με νέες. Έτσι, εδώ και πολλές δεκαετίες, η παραδοσιακή αυθεντική γεύση έχει την υπογραφή Σαββίκος.

savvikos-2

Πώς εξασφαλίζουμε τόσα χρόνια την άριστη ποιότητα σε κάθε παραγγελία σας, είτε είναι στο κατάστημα, είτε delivery;

-Είμαστε περήφανοι για τα κρέατά μας! Είναι νωπά και ελληνικά, χειροποίητα και όλα παρασκευασμένα με μεράκι στο εργαστήριο μας. Επίσης, ψήνονται σε ξυλοκάρβουνα, ακριβώς τη στιγμή της παραγγελίας, μπροστά στα μάτια σου, για να είναι ακριβώς όπως τα θέλεις.

savvikos-3

Οι πρώτες ύλες της μαναβικής μας επιλέγονται από Έλληνες παραγωγούς, πλένονται εξονυχιστικά και κόβονται με φροντίδα τη στιγμή της παραγγελίας, ώστε η σαλάτα που παραγγέλνεις να σερβίρεται πάντα φρέσκια και λαχταριστή.

– Τα ψωμάκια και τις σως μας, δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού! Οι συνταγές μας είναι μοναδικές, ειδικά φτιαγμένες για τον Σαββίκο, για να αναδεικνύουν τις γεύσεις και τα αρώματα κάθε πιάτου.

Τώρα, ξέρεις τι κάνει τη διαφορά… ξέρεις ότι είναι Σαββίκος!

savvikos-4