Βλάχος Κωνσταντίνος – Γραφεία Τελετών

%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%b2%ce%bb%ce%ac%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-logo

Ανατολικής Θράκης 76, 54453 Κάτω Τούμπα – Θεσσαλονίκη
Tηλ.: 2310 919530
Fax:  2310 911267
Κιν.: 6940 880855

Website: https://www.teleton-grafeio.gr
Email: teleton-grafeio@hotmail.gr
Facebook

885

Μαζί στο Αντίο

Μισό αιώνα τώρα αποχαιρετούμε μαζί τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Όλα τα ταξίδια αρχίζουν και τελειώνουν με ένα «αντίο». Στο ταξίδι της ζωής το «αντίο» αυτό δεν πρέπει να μας βρίσκει μόνους. Τα γραφεία τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος είναι η οικογένεια που θα σας σταθεί, θα σας βοηθήσει και θα σηκώσει το βάρος όσων πρέπει να γίνουν για το τελευταίο αντίο στους αγαπημένους σας.

Είτε πρόκειται για αναμενόμενο ή ξαφνικό γεγονός, είμαστε εδώ για να σας ανακουφίσουμε και να εξασφαλίσουμε πως τόσο εσείς όσο και οι αγαπημένοι σας που φεύγουν, θα έχουν τον σεβασμό που τους αξίζει.

Το 1970, ο παππούς μας Κωνσταντίνος Βλάχος αποφάσισε να δημιουργήσει ένα γραφείο τελετών ορόσημο στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, Θεσσαλονίκη, το οποίο πλέον αριθμεί μισό αιώνα λειτουργίας. Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένειά μας βρίσκεται κοντά σας, για να σας σταθεί και να απαλύνει τον πόνο σας, σχεδιάζοντας τελετές με όλες τις πρέπουσες τιμές, σεβόμενοι πάντα τα δικά σας πιστεύω & πεποιθήσεις.

Πιστοί στο όραμα του ιδρυτή & παππού μας πιστεύουμε πως η ποιότητα των υπηρεσιών δεν έχει να κάνει με το κόστος αλλά με την αισθητική. Η οικογένεια των γραφείων τελετών Βλάχος Κωνσταντίνος λειτουργεί με τον σεβασμό, τη φροντίδα & τη συνέπεια ως τη βάση για τη δουλειά αλλά και την οικογένειά μας.

983

Διαθέτουμε τεχνογνωσία που περνά από γενιά σε γενιά και σε συνεργασία με αυστηρά επιλεγμένους & εξειδικευμένους επαγγελματίες παρέχουμε τελετές υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό πάντα με προσιτές τιμές, που μας επέτρεψαν να βρισκόμαστε δίπλα σας σε βάθος χρόνου, προκειμένου να στηρίξουμε την απώλεια του ανθρώπου σας με αξιοπρέπεια και καλαισθησία.

Το γραφείο μας στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, κατανοώντας πάντα τις δυσκολίες της εποχής μας, αλλά και της συγκεκριμένης στιγμής, παρέχει τελετές συνδυάζοντας και το κόστος κάλυψης των ασφαλιστικών ταμείων και σάς απαλλάσσει από τον πονοκέφαλο της γραφειοκρατίας.

Κάθε φορά που μας εμπιστεύεστε μας κάνετε ολοένα και καλύτερους και μας επιτρέπετε να σας θεωρούμε την κινητήριο δύναμη της οικογένειάς μας. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστείτε.

017

Τα γραφεία τελετών «Βλάχος Κωνσταντίνος» στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνουν παντός είδους τελετές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  • Επαναπατρισμός σορού
  • Μνημόσυνα
  • Αποτέφρωση νεκρών
  • Επικήδειες τελετές

Κοντά σας με 2 νέα υποκαταστήματα το 1ο Μαρασλή 78 & Πλαταιών, Χαριλάου – Θεσσαλονίκη και το 2ο Λεωφόρος Στρατού 31, 54639 Θεσσαλονίκη.