Κέντρο Αντιγήρανσης και Αισθητικής Only Beauty

only-beauty_grana_galatsi

%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%af%ce%b1

Νέα μεσοθεραπεία για τις ρυτίδες προσώπου, ματιών και λαιμού

Συνέχεια ακούμε για τη μεσοθεραπεία και πόσο δυνατή θεραπεία είναι, η νέα γενιά όμως πραγματικά εκπλήσσει γιατί έχει μοναδικά αποτελέσματα σε βάθος, αναίμακτα κι ανώδυνα.

Η νέα μεσοθεραπεία είναι μια στοχευμένη,ιδιαίτερα δραστική θεραπεία για τις ρυτίδες του χρόνου αλλά και τις ρυτίδες έκφρασης. Δουλεύουμε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και ειδικά κάθε ρυτίδα, μία μία.

Δρα σε βάθος στο δέρμα , κάνει κυτταρορύθμιση και ενεργοποιεί τις μεταβολικές λειτουργίες των κυττάρων. Καταφέρνει την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από το δέρμα. Παράλληλα προσδίδει στο δέρμα υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αυξητικούς παράγοντες.

%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%bc%ce%bf-%cf%80%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%bf%cf%8d%cf%81Η εναλλακτική υγιεινή πρόταση για τα νύχια σου….

Ψάχνεις να κάνεις ένα σταθερο μανικιούρ που δε χαλάει τα φυσικά νύχια σου? Το βρήκες: Μόνιμο βιολογικό μανικιουρ & πεντικιούρ με το αυθεντικό βιολογικό gel .

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό υλικό με πολλα βραβεία ,απόλυτα φιλικό για τα φυσικά νύχια και ΔΕΝ  είναι το γνωστο ημιμόνιμο μανικιούρ ή “shellac”

Τα περιποιημένα, βαμμένα και όμορφα νύχια είναι από τα πιο βασικά μέρη μιας κομψής και εντυπωσιακής εμφάνισης. Πρακτικά όμως, το απλό βερνίκι δε διαρκεί  και το ημιμόνιμο, το ακρυλικό, το gel και τα κτιστά είναι επιβλαβή για τα φυσικά νύχια και το δέρμα.

i-p-l-%cf%83%cf%8e%ce%bc%ce%b1

LASER DIODE ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης γίνεται με διοδικό λέιζερ και κερδίζει τις εντυπώσεις.
Το Diode laser μας εξασφαλίζει:
• Ταχύτερα αποτελέσματα καθώς κάνουμε λιγότερες εφαρμογες από αλλες μεθόδους.
• Πολύ καλό αποτέλεσμα.
• Σύντομη διάρκεια συνεδρίας.
• Ηπιότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.
• Προστασία της επιδερμίδας με τη χρήση του παγωμένου κρυστάλλου (ice peltier) στην επαφή με το δέρμα.
• Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόζεται ακόμη και στο μαυρισμένο από τον ήλιο ή το σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα, σε λεπτές και χονδρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος.
• Εφαρμόζεται με ασφάλεια και στο προσωπο.
Ρωτήστε μας για τις προσφορές μας…