Ενθύμιον Restaurant

57593707_10155972417125894_6931245886169153536_n
Αγίας Λαύρας 56, Αθήνα 111 41
Τηλ.: 210 2022256

FACEBOOK
Email: annivaspitylakis@gmail.com
Website: https://www.enthymion.gr

64787591_10156130897580894_937430144824377344_n

Το “Ενθύμιον” είναι ένας μικρός, ζεστός και φιλόξενος χώρος, φτιαγμένος με πολλή αγάπη, που στεγάζεται σ’ ένα παλιό νεοκλασσικό σπίτι. Από το 1995 που ξεκινήσαμε μέχρι σήμερα, φροντίζουμε να σας προσφέρουμε ποιότητα στο πιάτο και τη μουσική.

Από τις πρώτες χειμωνιάτικες βραδιές ως το τέλος της άνοιξης, σας συντροφεύουν σχεδόν καθημερινά οι μελωδίες του πιάνου, της κιθάρας, του σαξόφωνου… Στις μουσικές μας παραστάσεις εμφανίζονται αξιόλογοι και σημαντικοί καλλιτέχνες που σας αφήνουν μια ξεχωριστή ανάμνηση από το “Ενθύμιον”.

61388540_10156065112720894_6841370719088017408_o

Στο “Ενθύμιον” μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ζεστά και κρύα ορεκτικά, ολόφρεσκες σαλάτες, γευστικά πιάτα, κρέπες και γλυκά.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι ξεχωριστό, σας προτείνουμε τις κρέπες που μας χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημα μας, με γευστικούς συνδυασμούς και gourmet αρώματα και πινελιές…

Η αίθουσα που γίνονται οι μουσικές παραστάσεις είναι χωρητικότητας 40 περίπου ατόμων. Εκτός αυτού, του κυρίως χώρου, υπάρχει ένας άλλος όμορφος χώρος πιο απομακρυσμένος από τη μουσική, όπου μπορείτε να καθίσετε. Ο χώρος αυτός προσφέρεται και για prive δείπνο 15 έως 20 ατόμων.

69668677_10156289524710894_3079581311753519104_o

Τις καλοκαιρινές βραδιές έχουμε τραπέζια στη βεράντα και τον κήπο, όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας σ’ ένα δροσερό περιβάλλον με διακριτική μουσική. Ξεχωρίζουν τα απολαυστικά πλατό με τυριά , αλλαντικά, λουκάνικα .

Το “Ενθύμιον” προσφέρεται για δεξιώσεις καθιστού φαγητού η όρθιου μπουφέ κατόπιν συνεννόησης.

71337309_10156334959025894_4321470959363031040_o

Ο Chef του Ενθύμιον

Σεφ του εστιατορίου είναι από το 2016 ο Αννίβας Πιτυλάκης.

Έχοντας αποσπάσει το Grand Diplôme Mαγειρικής και Zαχαροπλαστικής στην διεθνούς φήμης Σχολή «Le Cordon Bleu- Paris», εργάστηκε σε εστιατόρια στο Παρίσι, στην Γαλλική Ριβιέρα και στην Ibiza.

Οι πολυποίκιλες συνεργασίες και εμπειρίες των ταξιδιών του αποτυπώνονται στην τεχνοτροπία του, χαρίζοντας σε κάθε πιάτο έναν απολαυστικά ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Το αποτέλεσμα; Μια κουζίνα άκρως εφευρετική, αλλά και κλασική, αρώματα που σας παρασύρουν σε ένα γευστικό ταξίδι από τα πλακόστρωτα της Μονμάρτης στα στενά των Αθηνών.

71374140_10156354075190894_5564444832811712512_o
73390747_10156371239870894_5069898813469097984_o