Μικρασιατικό Μεζεδοπωλείο

logo-1
11

Προύσσης 12, 14341, Ν. Φιλαδέλφεια
Τηλ. 210 2510007

Website https://www.mikrasiatiko.com
Email simoscozy@hotmail.gr

22

Καταγόμενος από την Αντιόχεια της Μικράς Ασίας, ήρθα το 1980 στην Αθήνα, κουβαλώντας μαζί μου εμπειρίες και μυστικά που μου δίδαξαν η μητέρα μου και η γιαγιά μου για την Μικρασιάτικη Κουζίνα.

Δουλεύοντας σκληρά επί 15 χρόνια σε έγκριτες επιχειρήσεις με αντικείμενο τις Ανατολίτικες γεύσεις, κατάφερα το 1995 να δημιουργήσω την δικιά μου Μικρασιάτικη Κουζίνα στο «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ», στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

44

Το μαγαζί το έχουν τιμήσει και έχουν γευτεί την ανατολίτικη κουζίνα του, πολλοί επώνυμοι από το καλλιτεχνικό, θρησκευτικό και αθλητικό χώρο, αλλά και φίλοι των ποιοτικών γεύσεων.

Με ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπο σας, σας γνωστοποιούμε ότι το μαγαζί μας δεν προσφέρει προϊόντα σε κονσέρβα, καθώς όλες οι πρώτες ύλες ανανεώνονται καθημερινώς, μαγειρεύονται με μεράκι πείρα και αγάπη ώστε να σας ταξιδεύουν στην Κουζίνα της Ανατολής.

33

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε για τις ιδιαίτερα φιλικές τιμές που διαθέτει το «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΖΕΔΩΠΟΛΕΙΟ», προσπαθώντας καθημερινώς να σας προσφέρει υψηλή ποιότητα σε φιλικές τιμές.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ