Διαχείριση Κτιρίων Οικοφροντίδα

Αγιανιτόπουλος Αλέξης
Πύρρας 23, 11745, Νέος Κόσμος
Τηλ 210 9222120
Fax 210 9222128

Website https://oikofrontida.gr/
Facebook
Email info@oikofrontida.com.gr

Η εταιρεία Οικοφροντίδα ιδρύθηκε το 2009 με έδρα την Αθήνα και κύρια δραστηριότητα την διαχείριση κτιρίων.

Στηριζόμενοι σε στελέχη με σημαντική τεχνογνωσία, επενδύοντας σε τεχνολογίες αιχμής και παραμένοντας προσηλωμένοι στην υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών μας, από την ίδρυση της έως και σήμερα, έχουμε μια σταθερά ανοδική πορεία, η οποία αποτελεί παρακαταθήκη για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Η Οικοφροντίδα εξυπηρετεί με επιτυχία τις ανάγκες τραπεζικών οργανισμών, επιχειρήσεων, πολυκατοικιών κλπ, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως διαχείριση κτιρίων, έκδοση κοινοχρήστων, καθαρισμό κτιρίων, απολυμάνσεις, αποφράξεις, αναγόμωση πυροσβεστήρων, εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρων πετρελαίου και φυσικού αερίου, διανομή πετρελαίου, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εργασίες κλπ.

Η ανθρώπινη προσέγγιση και η υποστήριξη των πελατών μας, ο σεβασμός και η συνέπεια στις υποχρεώσεις μας, καθώς και η αφοσίωση στην εύρυθμη λειτουργία και συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, είναι οι βασικές αρχές της φιλοσοφίας μας.

Στόχος μας ήταν, είναι και παραμένει η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες μας, μέσα από τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Η διατήρηση αυτής της πορείας, αποτελεί για εμάς μεγάλη ευθύνη αλλά και έμπνευση για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο δημιουργικά την προσπάθεια μας!