Ταβέρνα Το αστέρι

Κώσταλος Γιάννης
Αυγώνυμα, 82100, Χίος
Τηλ. 22710 20577

Website http://www.toasteri.gr
Email giannis.kostalos@gmail.com

Το Αστέρι, είναι μια πραγματική οικογενειακή ταβέρνα με όλα τα καλά, αυθεντικά ελληνικά φαγητά!

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ολόφρεσκα, διαφορετικά, το φαγητό δεν το ψήνουμε καν!
Παραγωγοί από τη Χίο, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, είναι οι τροφοδότες μας, για να μπορέσουμε εμείς, να βάλουμε τη τέχνη μας και να σας προσφέρουμε ότι πιο σωστό, νόστιμο, φρέσκο και υγιεινό υπάρχει!

Μη διστάσετε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ μας, όπως τον κόκορα τον κρασάτο με τα χειρίσια μακαρόνια, το ντόπιο κατσικάκι στο φούρνο με φασκόμηλο, μα και κι όταν η εποχή το επιτρέπει, τα μανιτάρια μας!
Κοντά μας, θα δοκιμάσετε γεύσεις όπως το ‘’καλογερίστικο’’, τα ρεβίθια με το ρύζι, όπως το τρώνε οι μοναχοί, μα και τα κουκιά με την σάλτσα τους.

Οι χορτοκεφτέδες μας, είναι φτιαγμένοι όλοι με φρέσκα υλικά, φρέσκα χόρτα, καυκαλίθρα, μα και φουρκέτα, όλο νοστιμιά και άρωμα! Μα και τα ντολμαδάκια μας, είναι γεμάτα από γεύση, φτιαγμένα στο χέρι με συνταγή παλιά!

Τα γλυκά μας, κι εκείνα είναι διαλεχτά, φτιαγμένα πάλι από την οικογένεια μας! Αν το θέλετε, μπορείτε να μας κάνετε παραγγελία για το φαγητό ή το γλυκό που επιθυμείτε να γευτείτε, μια μέρα πριν έρθετε, ώστε να τα έχουμε έτοιμα! Για παράδειγμα, αν θέλετε ψάρι, καλό θα ήταν να μας το πείτε μια μέρα πριν!