Χώρος Διεξαγωγής Παιδικών Εκδηλώσεων Discoball

Παπακωνσταντίνου Παύλος
Ναυαρίνου 6, 17674, Καλλιθέα
Τηλ. 210 9430045
Κιν. 6973 717042

Website https://discoball.gr
Facebook
Email info@discoball.gr

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη στο discoball.gr. Τον αγαπημένο χώρο μικρών, εφήβων και μεγάλων για την καλύτερη διοργάνωση παιδικών disco πάρτυ. Στη Discoball ειδικευόμαστε στα γεμάτο δράση πάρτυ γενεθλίων των παιδιών και των εφήβων, 4-15 ετών.

Διασκεδαστές, επαγγελματίες Djs, μάγοι και χορευτές, είναι ειδικοί στο να σας παρέχουν ένα φανταστικό πάρτυ γενεθλίων και εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά, θα συμμετέχουν κάθε λεπτό του πάρτυ, διασκεδάζοντας και παίζοντας μαζί μας. Η πιο μεγάλη έκπληξη για μαμάδες και μπαμπάδες, είναι ότι θα συμμετέχουν και αυτοί στα παιχνίδια, στους χορούς και στο karaoke για να απολαύσουν περισσότερο το πάρτυ του παιδιού τους. Μια ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν παιδιά και γονείς μαζί σε ένα πάρτυ.

Η παιδική και εφηβική ντίσκο Discoball είναι ιδανική για πάρτυ γενεθλίων των παιδιών, εποχιακές γιορτές (Πάσχα, Απόκριες, Χριστούγεννα κλπ), βαπτίσεις, εφηβικό πάρτυ γενεθλίων, εκδηλώσεις του καλοκαιριού, σχολικά πάρτυ ντίσκο και πολλά περισσότερα…