Περούκες-Φυσικά Μαλλιά Perucce

Δημητσάνας 18 (πλησίον Μετρό Αμπελόκηποι έναντι Νοσοκ. Αγ. Σάββας), 11522, Αμπελόκηποι
Τηλ. 210 6441777

Παναγή Τσαλδάρη 19Α (πλησίον Μετρό Αγ. Αντώνιος), 12134, Περιστέρι
Τηλ. 210 5766438

Website https://perucce.gr/
Facebook
Email perucce@yahoo.com

Σκοπός μας, η εικόνα σας να διατηρήσει τη φυσική της ομορφιά και η προσφορά μας να είναι διαρκής, πριν και μετά την αγορά της περούκας σας.Για ειδικές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας της περούκας είτε φυσικής τρίχας, είτε απομίμησης αυτής, παίρνοντας μέτρα και δημιουργώντας καλούπι, για ένα αποτέλεσμα 100% φυσικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Φίνες λεπτές κατασκευές – Ελευθερία κινήσεων- Απόλυτη σταθερότητα – Φυσική τρίχα ή συνθετική νέας τεχνολογίας – Φυσικό αποτέλεσμα – Πολλές επιλογές σε τύπο και χρώμα – Έμπειρο προσωπικό – Ειδικές παραγγελίες

Γυναικείες περούκες νέας τεχνολογίας με τη χρήση πρώτων υλών κορυφαίας ποιότητας, αντιαλλεργικές και πιστοποιημένες από τον Ε.Ο.Φ., σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσφέρουν σωστή εφαρμογή και προσαρμογή της περούκας σας. Έχουμε τη δυνατότητα να παρεμβαίνουμε τόσο στο κούρεμα της περούκας όσο και στο χτένισμα της, έτσι ώστε να προβάλλουν την φυσική σας ελκυστικότητα.