Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Dallas Studios

Νικολάου Μαρία
Σύβοτα , T.K. 46100 , Ήπειρος – Σύβοτα , Ήπειρος
Τηλ.: 26650 93091
Κιν.: 6936 705791

Website: https://www.dallasstudios.gr/el/
Facebook
Email: info@dallasstudios.gr

Ακριβώς 30 μέτρα από την κεντρική παραλία, (σχεδόν πάνω στο κύμα) και 90 μέτρα από το λιμάνι και την αγορά της πόλης, βρίσκονται ιδανικά τοποθετημένα τα καταλύματα μας.

Όλα τα στούντιο-διαμερίσματα είναι διαμπερή ,φωτεινά με θέα την παραλία και τα μαγευτικά νησάκια της Πάργας.
Αψογα οργανωμένα και καθαρά, τα καταλύματα μας καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη προσφέροντας στον εξοπλισμό τους κουζίνα με όλα τα απαραίτητα, ψυγείο, φαρμακείο ,κουνουπιέρες, τηλεόραση μέ άριστη λήψη, air condition και φυσικά λουτρό με ζεστό νερό όλο το 24ωρο.

Τηρούνται όλες οι προδιαγραφές λειτουργίας ,πυρασφάλειας και κατά της ηλεκτροπληξίας του E.O.T., σε συνδυασμό με την άριστη ηχομόνωση και θερμομόνωση του κτιρίου, η διαμονή σας εδώ, δεν κινδυνεύει απο δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η καθαριότητα των δωματίων είναι καθημερινή ενώ αλλάζουμε σεντόνια και πετσέτες κάθε τρεις ημέρες. Η αντιμετώπιση τυχόν τεχνικών μικροπροβλημάτων είναι ΑΜΕΣΗ καθώς λειτουργεί μικρή reception όλο το 24ωρο όπου ο υπεύθυνος θα λύσει άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας..
Ο υπεύθυνος, ο κ. Αναστάσιος Δάλλας, μιλά επιπρόσθετα ιταλικά, αγγλικά και γαλλικά, και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για την κράτηση σας ή συμπληρωματικές πληροφορίες στο τηλέφωνο 0030-6942407900 η 0030-2684031939 ή μέσω email.

Απεριόριστη πρόσβαση στο Internet μέσω Wi-Fi (ασύρματου δικτύου) διαθέσιμο για τους πελάτες μας.