Angelo Apartments

Σκαλίδη Μαρίνα
Μπουμπουλίνας 4, 21056, Τολό
Τηλ. 27520 59660

Website http://www.angelos-tolo.gr
Email info@angelos-tolo.gr

Tο κατάλυμα απέχει 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία. Το Angelo Apartments απέχει 25μ. από τη μεγαλύτερη παραλία του Τολού και 140χλμ. από το αεροδρόμιο της Αθήνας. Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση προσφέρει άνετα διαμερίσματα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν θέα στη θάλασσα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Όλες οι μονάδες στο Angelo είναι διακοσμημένες σε γήινους τόνους και διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και μικρή κουζίνα με ψυγείο. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ευρωπαϊκό πρωινό που σερβίρεται στην τραπεζαρία. Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι το πλησιέστερο, σε απόσταση 141χλμ. από το κατάλυμα.

Ο νομός Αργολίδας στην Πελοπόννησο έχει πλούσια ιστορία και περιλαμβάνει πολλούς αρχαιολογικούς χώρους. Το Τολό αποτελεί ιδανική βάση για να επισκεφθείτε τα αξιοθέατα και να εξερευνήσετε τη γύρω ύπαιθρο. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Συστήματα Ασφαλείας Cronos Security

Ι.Δούση 18 & Μητροπόλεως, Μαρούσι
Τηλ: 23850 45472

Website: http://www.cronossecurity.com
Email: info@cronossecurity.com

Η εταιρία CRONOS SECURITY ΕΠΕ δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2002. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θα ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη, φροντίζοντας για την ασφάλεια της περιουσίας του.

Μέσα από την διαρκή ενημέρωση των στελεχών μας και την παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλειας είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση, να προτείνουμε τον συνδυασμό μέτρων ασφάλειας που θα καλύπτουν την κάθε ξεχωριστή περίπτωση, παρέχοντας στους πελάτες μας ασφάλεια και σιγουριά.

Στο πακέτο των προσφερομένων υπηρεσιών μας συμπεριλαμβάνονται :

► Στατικές Υπηρεσίες Φύλαξης (εγκαταστάσεων, οικιών)
► Συνοδείες Προσώπων (Low Profile)
► Μελέτες πυρασφαλείας
► Συστήματα υψηλής τεχνολογίας
► Έρευνα για άρση ηχοβολιστικών συσκευών (κοριών)
► Δίκτυα ασύρματης επικοινωνίας
► Εκπαιδεύσεις σε θέματα ασφαλείας
► Μελέτες σχετικές με την ανάλυση κινδύνου-απειλής που αντιμετωπίζει ο πελάτης
(Risk Analysis, Threat Assessment).

Η Cronos Security παρέχει σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων ελέγχου πρόσβασης:

► Την μελέτη χώρου, την καταγραφή και ανάλυση των αναγκών της κάθε επιχείρησης ή οργανισμού.
► Την τοποθέτηση συστημάτων Access Control.
► Την υποστήριξη και αναβάθμιση υπαρχόντων συστημάτων.
► Ποιοτικό έλεγχο και service σε κάθε πλήρες σύστημα που έχει τοποθετηθεί.
► Δυνατότητα ελέγχου «Πότε, και Ποιός μπήκε σε ποιόν χώρο» ή ορισμό ομάδας εργαζομένων με πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένους χώρους (Διαβάθμιση Ασφαλείας).
► Χρήση μαγνητικών και «έξυπνων» καρτών, ηλεκτρονικών κλειδιών, κλειδοδιακοπτών.

Προκειμένου να διατηρεί την ανταγωνιστικότητά της και την αρτιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία CRONOS SECURITYφροντίζει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα του ενδιαφέροντός της. Ο υπεύθυνος ασφαλείας της εταιρίας κύριος Χαλκιάς Ιωακείμ συμμετέχει τακτικά σε σεμινάρια και κύκλους μετεκπαίδευσης που οργανώνουν κορυφαίες εταιρίες του χώρου του εξωτερικού, ενώ σε συνέχεια προχωρά στη διεξαγωγή ενδοεταιρικών σεμιναρίων προκειμένου να μεταδώσει τις γνώσεις του και στο υπόλοιπο προσωπικό της εταιρίας. Από διάφορους κύκλους σεμιναρίων περνάει το προσωπικό και κατά την πρόσληψή του στα πλαίσια κατάρτισής του και εξοικείωσής του με τις τεχνικές και τον τρόπο που η εταιρία λειτουργεί και αντιμετωπίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η CRONOS έχει ενσωματώσει τα προιόντα και τις υπηρεσίες πολλών εταιριών του εξωτερικού με πολυετή πείρα στον τομέα των εκπαιδεύσεων Υπηρεσιών Ασφαλείας. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης σχεδιάζεται με στόχο την κάλυψη των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων του κάθε ενδιαφερομένου. (Tailor made courses). Διατίθεται πλήρης υλικοτεχνική υποδομή και εποπτικά μέσα διδασκαλίας (Case Studies, εισηγήσεις με «γλώσσα δράσης», Snowballing, ομάδες εργασίας, επιδείξεις, εξομειώσεις περιστατικών). Τα παρακάτω αντικείμενα μπορούν να διδαχθούν ως αυτοτελείς εκπαιδευτικές ενότητες, είτε να αποτελέσουν μέρος ευρύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος.

► Εκπαίδευση αντιμετώπισης πολυτραυματία
► Ασφάλεια κτηρίων και εγκαταστάσεων.
► Ασφάλεια Επισήμων Προσώπων (V.I.P , Close Protection).
► Πρόληψη και αντιμετώπιση απειλών τοποθέτησης εκρηκτικών-εμπρηστικών μηχανισμών.
► Εκπαίδευση στο Νομικό Πλαίσιο των εταιριών Ι.Ε.Π.Υ.Α
► Βασικές Πρώτες Βοήθειες.

Είδη Κλιματισμού Στεφάνου Κυριάκος – Airstar

Στεφάνου Κυριάκος
Κατάρας 48, 13678, Αχαρνές
Τηλ. 210 2404747

Website https://www.airstar.gr
Facebook
Email info@airstar.gr

Η AIR-STAR θεμελιώθηκε από το Στεφάνου Κυριάκο, ύστερα από προϋπηρεσία 23 χρόνων, το 1996 στην Αθήνα. Σκοπός της εταιρείας είναι να φέρει εις πέρας τις σύγχρονες απαιτήσεις του πελάτη, επομένως η AIR STAR είναι συνώνυμη της ποιότητας, της εμπιστοσύνης, της ακεραιότητας κ της εγγυήσης.

Η εταιρεία ανανεώνει συνεχώς τη γκάμα των στομίων, πλουτίζοντάς την με νέα σχέδια διαφοροποιώντας το design και τη λειτουργικότητα τους σύμφωνα με την επιθυμία των πελατών. Η επιχειρηματική στρατηγική και οι συγκροτημένες ιδέες της AIR STAR δημιούργησαν καινοτομία στο χώρο των στομίων εφάμιλλη ευρωπαϊκών προδιαγραφών βάση της σύγχρονης τεχνολογίας. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε περσιδες εξαερισμου , στομια κλιματισμου , στομια εξαερισμου , φιλτρα κλιματισμου και στομια ενεργειακων τζακιων, ώστε να καλύψετε κάθε σας ανάγκη.

Η έδρας της εταιρείας βρίσκεται στην περιοχή Αχαρναί λειτουργεί με εξειδικευμένο προσωπικό και με αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες σ ένα χώρο 750 μέτρων.

Ξυλουργικές Εργασίες, Ξυλουργική Χανίων Ι.Κ.Ε, Μπερτσουλάκης Περικλής

Screenshot_3

Μπερτσουλάκης Περικλής
Οαση Βαρυπέτρου, Χανιά
Τηλ. 28210 99213
Κιν. 6977 942687, 6972 579090

Website http://www.bertsoulakis.gr/
Facebook
Email bertsoulakisepipla@gmail.com

Η επιχείρηση μας ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ ΙΚΕ Ι.ΜΠΕΡΤΣΟΥΛΑΚΗΣ,με την πολυετή εμπειρία στο χώρο «από το 1970» εξειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές παντός τύπου ξυλουργικών εφαρμογών στα μέτρα σας. Με καινούργια μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες, κουφώματα, πόρτες εσωτερικές και θωρακισμένες, έπιπλα παντός τύπου, παιδικό δωμάτιο.

Επιπλέον ασχολούμαστε με την κατασκευή περγκόλων, σκεπών καφασωτών, εσωτερικών σκαλών και πατωμάτων. Αναλαμβάνουμε αναπαλαιώσεις κατοικιών και επίπλων. Με το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή σας.

Παρέχουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας. Σημαντικό κομμάτι των εργασιών μας είναι και ο επαγγελματικός – ξενοδοχειακός εξοπλισμός. Αναλαμβάνουμε με ποιότητα & συνέπεια να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας να σας συμβουλέψουμε & να πετύχουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλη την Κρήτη & με ανταγωνιστικές τιμές!!!!

Screenshot_4

Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας, MK SECURITY SYSTEMS (Κοντός Ζήσιμος)

Κοντός Ζήσιμος
Πετμεζά 9, 15344, Γέρακας
Τηλ: 210 6611180
Κιν: 6974 730700

Website: http://www.mksecurity.gr
Facebook
Email: info@mksecurity.gr

Συστήματα ασφαλείας, κάμερες, κατασκευή κι επισκευή κλειδιών αυτοκινήτων απλών, με immobilizer αλλά και με τηλεκοντρολ!!
Κατασκευάζουμε καινούρια κλειδιά με προγραμματισμό εγκεφάλου ακόμα κι αν τα χάσετε όλα ή μετά από κλοπή.
Κλεδαριές ασφαλείας, κύλινδοι κι ότι χρειαστείτε για την ασφάλεια σας βρίσκεται στην MK SECURITY.

Γραφ. Γεν. Τουρισμού, Zante Voyage Travel Solutions

Αγ. Διονυσίου 12, Ζάκυνθος
Τηλ: 26950 25360
Fax: 26950 25361
Κιν: 6945 976432

Website: http://www.zantevoyage.gr
Email: ndenaxa@zantevoyage.gr

H Zante Voyage σας καλωσορίζει στο όμορφο νησί της Ζακύνθου αλλά και σας ταξιδεύει σε οποιαδήποτε χώρα ή πόλη επιθυμείτε. Το άρτια στελεχωμένο γραφείο μας και το φιλικό προσωπικό του είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει. Η 25ετή πείρα μας στον τουρισμό μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι αντιμετωπίζουμε μεμονωμένα τον καθένα από εσάς και τον κάνουμε να νοιώθει μοναδικό.

Σε μας θα βρείτε προτάσεις που θα καλύπτουν τη μεταφορά σας, την έκδοση των εισιτηρίων σας, τη διοργάνωση της εκδρομής σας, το γαμήλιο ταξίδι σας καθώς και την διαμονή σας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σας περιμένουμε σε ένα φιλικό χώρο για να γνωριστούμε και διαθέτουμε ένα πολυτελή στόλο τουριστικών λεωφορείων για να σας ταξιδέψουμε.