Εστιατόριο, Παραστιές

Παπαδάκης Χάρης
Χάνδακος 81 & Σοφ. Βενιζέλου, 71302, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2810 225009

Facebook
Website http://www.parasties.gr/
Email parasties1@gmail.com

Ένας ατμοσφαιρικός, ζεστός χώρος στην πλατεία του Ιστορικού Μουσείου και ένα από τα πιο δημοφιλή γαστρονομικά στέκια των Ηρακλειωτών, και όχι μόνο, από το 2000.

Όλα αυτά τα χρόνια οι Παρασιές, όπως ήταν η αρχική ονομασία του εστιατορίου (οινομαγειρείου), άνοιγαν τις πόρτες τους καλωσορίζοντας τους καλοφαγάδες σε ένα πολύ μικρότερο, φιλόξενο και αγαπημένο χώρο.

Από το 2011 και ενώ ο προορισμός παραμένει ο ίδιος η αίσθηση είναι διαφορετική. Οι Παραστιές μεγάλωσαν, ανανεώθηκαν και υποδέχονται τους φίλους τους, σε ένα νέο ιδιαίτερο χώρο λίγα μέτρα παρακάτω, πάντα όμως στην γνωστή πλατεία της παραλιακής λεωφόρου.

Στις ΠΑΡΑΣΤΙΕΣ, επιθυμία και σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε κλασικές νοσταλγικές γεύσεις και ιδιαίτερα λουκούλλεια παντρέματα ακόμη και στα πιο απλά πιάτα, ικανοποιώντας κάθε ουρανίσκο.

Και αυτό αποτελεί καθημερινή πρόκληση για εμάς και ιδιαίτερη τιμή, εφόσον οι φιλοξενούμενοί όπως μας αρέσει να αποκαλούμε τους πελάτες μας, αναγνωρίζουν και εκτιμούν την δική μας γαστρονομική φιλοσοφία.

Οικοδεσπότες, το καλό φαγητό, οι εκλεκτές ετικέτες κρασιών και μία συντονισμένη ομάδα, που φροντίζει να νιώσετε ευχάριστα απολαμβάνοντας μυρωδιές, γεμάτες γεύσεις και αυθεντικές συνταγές, προσφέροντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας, μια ιδανική πρόταση εξόδου για ήσυχα μεσημεριανά γεύματα και ζωηρές βραδινές παρέες.

* Η παραστιά ή παρασιά σύμφωνα με την κρητική διάλεκτο, υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ο παραδοσιακός τρόπος μαγειρέματος στην Κρήτη. Φτιαγμένη από δύο παράλληλες ορθογώνιες πέτρες μεταξύ των οποίων έστηναν την φωτιά και ακουμπούσαν το σκεύος για μαγείρεμα. Έτσι επιλέχτηκε και το όνομα του εστιατορίου, στο οποίο δεσπόζει, ως σήμα κατατεθέν, η ανοιχτή κουζίνα.


• Open Taste Business Lunch •

Τα επαγγελματικά Meetings είναι τα πιο αποδοτικά και σημαντικά για μία επιχείρηση. Για αυτό και πρέπει να πληρουν τις πιο ιδανικές συνθήκες. Εμείς σκεφτήκαμε να σας δώσουμε παραπάνω ενεργεια με το καταλληλο μενού και περιβάλλον για να εμπλουτίσουμε τις ιδέες σας ή την έμπνευσή σας.

Ετσι λοιπόν από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τη 13.00 έως τις 17.00 το Parasties υποδέχεται όλους τους επιχειρηματίες με ένα ξεχωριστό μενού, πολλές γευστικές προτάσεις αλλά και δοκιμές από τον κατάλογο του εστιατορίου μας.

Γιατι τα επαγγελματικά meetings μπορούν να γίνουν απολαυστικά!
Έτοιμοι? Τo meeting ξεκινάει!

Eπαγγελματικό, ρομαντικό, οικογενειακό… ότι γεύμα/δείπνο και να διαλέξετε ένα είναι σίγουρο.. ότι θα είναι ξεχωριστό και υπέροχο!

Εστιατόριο Hannover

Ζευγολατάκου Αικατερίνη
Βαθύ, Γύθειο, 23200, Λακωνία
Τηλ. 27330 93000

Website http://www.restauranthannover.gr/
Facebook
Email athinafox@hotmail.com

Στα καταπράσινα και γαλάζια νερά του Βαθύ Γυθείου βρίσκεται το εστιατόριό μας το οποίο έχει μία θαυμάσια γευστική παραδοσιακή κουζίνα και χειροποίητα ψωμιά, νοστιμότατα γλυκά. Βρίσκεται σε ένα μεγάλο χώρο και λειτουργεί χειμώνα, καλοκαίρι, άνοιξη και φθινόπωρο.

Μπορείτε να οργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας, τη βάπτιση του παιδιού σας και όποια άλλη εκδήλωση.

SIGMADIN services – ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΙΟΥ Ο.Ε.

sotiriou_sigmadin αντίγραφο

Προύσσης 75, 122 42, Αιγάλεω
Τηλ.: 210 5311947
Fax: 210 5901050

Website: www.sigmadin.com
Email: sigmadin@gmail.com

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

  • A/C
  • Μελέτες Χώρου
  • Εγκαταστάσεις
  • Service A/C

Η SIGMADIN ιδρύθηκε το 1999 από τον Σωτήρη και τον Γιάννη Σωτηρίου, μετά από πολύχρονη παρουσία στον χώρο της Ψύξης και του Κλιματισμού.

Στόχος της εταιρίας από την αρχή, ήταν και παραμένει η ποιοτική Παροχή Υπηρεσιών, εισάγοντας νέες μεθόδους σε εξοπλισμό και οργάνωση και εφαρμόζοντας τις σημαντικές αλλαγές που υπάρχουν πλέον στον κλάδο.

Παράλληλα, η εταιρία διατηρεί εσωτερικό δίκτυο τεχνικών και συνεργείων για την κάλυψη των αναγκών της, αξιοποιώντας το Εμπορικό και το Τεχνικό της τμήμα σε εγκαταστάσεις 300m2, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο ένα σύγχρονο σύστημα για την μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, η SIGMADIN είναι έτοιμη να αναλάβει από μικρές οικιακές μονάδες μέχρι κεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, με σταθερή ποιότητα και συνέπεια σε κάθε συνεργασία της.

Ξενοδοχείο, Xenia Palace Portaria – Pelion

Xenia Palace, Ξενοδοχείο

Πελαγιάδης Απόστολος
Πορταριά Πηλίου, 37011, Πήλιο, Μαγνησία
Τηλ.: 24280 99980-3
Fax: 24280 99526

Website: http://www.xeniaportarias.gr
Email: info@xeniaportarias.gr

Xenia Palace, spa

Βεράντα Grill Bar

Τηλ.: 24280 99110
Fax: 24280 99526

Website: http://laveranda.gr/
Email: info@laveranda.gr

Σχολή Μπαλέτου Ραφαηλίδου Ελένη

Ραφαηλίδου Ελένη
Ιπποκράτους 49, Σπάτα
Τηλ. 210 6630920

Website: http://sxolibaletou.weebly.com/index.html
Εmail: helen_rafailidou@yahoo.com

H σχολή δημιουργήθηκε από την Ελένη Ραφαηλίδου το 2008.Είναι αναγνωρισμένη απο το κράτος, εκπροσωπεί το ρώσικο σύστημα Vaganova και είναι μέλος του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε.

Για μας, ο χορός δεν είναι μόνο εκπαίδευση, είναι τρόπος ζωής, τρόπος έκφρασης!
Ο χορός αποτελεί κομμάτι της ζωής μας, που μας συνοδεύει σε κάθε περίσταση, στις λύπες και στις χαρές.
Με εφαλτήριο τον σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού ξεχωριστά, επιθυμούμε να τους διδάξουμε το μεγαλείο της κλασσικής μουσικής, την σπουδαιότητα της έκφρασης μέσα από το σώμα τους καθώς επίσης και να αποκτήσουν τεχνική και θεωρητική γνώση των μαθημάτων που διδάσκονται.

Το Κλασικό Μπαλλέτο αποτελεί τη βάση για κάθε είδος χορού. Στις παιδικές τάξεις (για ηλικίες 3 έως 6) τα παιδιά παίρνουν τις πρώτες γενικές γνώσεις και μαθαίνουν να περνούν το ρυθμό στο σώμα τους. Αργότερα αρχίζει η βασική εκπαίδευση του κλασικού χορού της οποίας τα οφέλη είναι πολύ σημαντικά. Τα παιδιά μαθαίνουν να πειθαρχούν και να λειτουργούν ομαδικά, να εκφράζουν τα συναισθήματα τους μέσω του σώματος τους, καθώς επίσης η τεχνική τα βοηθά να διορθώσουν συνηθισμένα προβλήματα όπως η πλατυποδία, η λόρδωση, η κύφωση και η σκολίωση.

Οι γερές και σωστές βάσεις στο Κλασικό Μπαλλέτο μπορούν επίσης να ενισχυθούν περισσότερο με συμπληρωματικά μαθήματα όπως είναι ο σύγχρονος χορός, η jazz, το caractere και το hip hop.

Δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψεις κάτι τόσο μαγικό όσο ο χορός, μπορείς μόνο να το νιώσεις!