Συστεγασμένα Φαρμακεία, Τσιανάκα Γ. Μαρία & Σπυριδούλα Ο.Ε.

Νικ.Σκουφά 22, 47100, Ήπειρος – Άρτα
Τηλ.: 26810 74484
Fax: 26810 74484
Κιν: 6944 602063
Email: gtsianakas@windowslive.com

Ορθοπεδικά Είδη – Υποαλλεργικά Καλλυντικά
Συμπληρώματα Διατροφής – Βιταμίνες
Φυτικά Προϊόντα

Εξυπηρέτηση Πολυκατοικιών, Arko Hellas

arko

Παλαμηδίου 7Α, 17455, Άλιμος
Τηλ: 210 9852000, 210 9834656
Fax: 210 9834022
Κινητό: 6974 287106
Email: arkohellas@gmail.com

Διαχείρηση – Κοινόχρηστα – Καυστήρες
Απολύμανση – Πετρέλαιο – Καθαρισμοί
Πυρασφάλεια – Αποφράξεις

Δικηγόρος, Οικονόμου Στέφανος & Συνεργάτες

elo

Πανδώρας 16, Γλυφάδα, Ελλάδα, Γλυφάδα, Αττική 16674
Τηλ.: 210 7231630, 210 7231284, 210 7231630
Fax: 210 7254864

Website: http://s-economou.gr/
Email: info@elo.gr

Δικηγόρος στον Αρειο Πάγο
D.E.A University of Paris

Το Δικηγορικό Γραφείο Στέφανος Οικονόμου και Συνεργάτες ιδρύθηκε το 1950 και εξελίχθηκε σε μία σύγχρονη δικηγορική εταιρεία, η οποία παρέχει μια ευρεία γκάμα νομικών και δικηγορικών υπηρεσιών σε πληθώρα προσώπων από πολυεθνικούς κολοσσούς μέχρι μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες σε μεγάλες ή και μικρές υποθέσεις πάντοτε επιδεικνύοντας τον ίδιο επαγγελματισμό και την ίδια αποτελεσματικότητα.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με φαρμακευτικές εταιρίες καθώς και με εταιρίες ιατροτεχνολογικών προιόντων και ως εκ τούτου έχει αποκτήσει ιδιαίτερη εξοικείωση και κατανόηση των ιατρικών και φαρμακευιικών θεμάτων. Έχουμε παράσχει τις υπηρεσίες μας σε πολλούς ιατρούς και φαρμακοποιούς σχετικά με θέματα επαγγελματικής ευθύνης και γενικότερα σε θέματα του ιατρικού επαγγέλματος. Τα τελευταία χρόνια πολλοί ιατροί βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες και αστικές αξιώσεις λόγω των ιατρικών τους υπηρεσιών.

Οι δικηγόροι του γραφείου μας και κυρίως ο Διαχειριστής μας δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου έχουν συμβουλεύσει και εκπροσωπήσει πολλούς ιατρούς που αντιμετώπισαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία λόγω ιατρικής αμελειας και έχει τις γνώσεις και εμπειρία για να κατανοήσει τα ιατρικά θέματα και να βοηθήσει τον ιατρό να υπερασπιστεί τον εαυτό ενάντια σε παράλλογες πολλές φορές επιθέσεις και αξιώσεις.
Προσπάθειά μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστες, γρήγορες και αποτελεσματικές νομικές και δικηγορικές υπηρεσίες σε λογικό κόστος υπερασπιζόμενοι με πάθος τα συμφέροντα των πελατών μας.

Ο δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου τελείωσε τη Νομική Σχολή με βαθμό πτυχίου 9 και διάκριση ΑΡΙΣΤΑ. Το 1988 έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο D.E.A. από το Πανεπιστήμιο Παρισίων της Γαλλίας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
Είναι αρχή μας να ενημερώνουμε τον πελάτη με ειλικρίνεια αναλύοντας τις πιθανότητες επιτυχούς έκβασης ρεαλιστικά και όχι να ωθούμε τον πελάτη σε νομικές ενέργειες περιττές και χωρίς πιθανότητες επιτυχίας. Η ειλικρίνειά και η δεοντολογία μας επιβάλλει να προτάσσουμε πάντοτε το συμφέρον του πελάτη και όχι τα δικά μας στενά επαγγελματικά συμφέροντα αντιμετώπιση που έχει εκτιμηθεί μακροχρόνια και έχει δημιουργήσει το καλό μας όνομα.

Από το 1998 μέχρι σήμερα το δικηγορικό μας γραφείο συνεργάζεται με την φαρμακευτική βιομηχανία Boehringer Ingelheim Ελλάς ΑΕ, θυγατρική πολυεθνικής εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων. Σήμερα εκτός από δικηγόρος και νομικός σύμβουλος είναι και Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και Compliance Officer, υπεύθυνος για την συμμόρφωση της εταιρίες στους νόμους και στους κώδικες ηθικής και δεοντολογίας.
Επί 19 έτη το δικηγορικό γραφείο Οικονόμου και Συνεργάτες συνεργάστηκε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND ΕΛΛΑΣ ΑΕ ( πρώην ΤΙΜ ) ως δικηγόρος – νομικός σύμβουλος. Κατά την διάρκεια αυτής της συνεργασίας οι δικηγόροι του γραφείου μας εκπροσώπησαν την εταιρεία σε σχεδόν κάθε είδους υποθέσεις τόσο δικαστικά όσο και εξώδικα αποκτώντας τεράστια εμπειρία στα θέματα τηλεπικοινωνιών γενικότερα.
Από το 1989 μέχρι σήμερα συνεργάζεται ως δικηγόρος με τον ελληνικό όμιλο εταιρειών Βλάσης Σταθοκωστόπουλος που λειτουργεί μερικά από τα γνωστότερα εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, όπως το Baraonda, Διόνυσος/Zonars, Ιθάκη, Ακρωτήρι, Εν πλω, Vive Mar, Όστρια café, Baron, Μετροπόλ, Ερμείον, Ταβέρνα του Ψαρά κλπ.
Έχει αναλάβει ως δικηγόρος υποθέσεις πολλών γνωστών εταιριών τόσο Ελληνικών όσο και αλλοδαπών όπως Αθηναική Χαρτοποιία, Edwards Lifesciences, Guerilla Mobile Ltd., Vestitel S.A. Bell Atlantic κλπ.
Έχει εκπροσωπήσει ως δικηγόρος τους και γνωστά πρόσωπα του αθλητισμού (Δημήτρης Σαραβάκος) και του θεάματος (Stefano Sartini).

Κατά την διάρκεια της δικηγορικής καριέρας του ο δικηγόρος Στέφανος Οικονόμου έχει παρασταθεί σε εκατοντάδες Δικαστήρια χειριζόμενος ένα τεράστιο εύρος υποθέσεων αποκτώντας μεγάλη δικαστηριακή και συμβουλευτική εμπειρία.

Ξενοδοχείο Αίολος / Aiolos Hotel

Μαινίτες, 84500, Άνδρος
Τηλ.: 22820 51311
Fax: 22820 51472
Κιν.: 6974 314580

Website: http://www.andros-aiolos.gr
Email: info@andros-aiolos.gr

Οι πελάτες του ξενοδοχείου Αίολος απολαμβάνουν δωρεάν τη μεγάλη πισίνα με τον ειδικό (ρηχό) χώρο για παιδιά.
Δίπλα στην πισίνα υπάρχει ο εξωτερικός χώρος πρωινού, με θέα στη θάλασσα και δυνατοτητα «early breakfast».

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται πρόσβαση σε μεγάλη δανειστική βιβλιοθήκη και δωρεάν wi-fi στους κοινόχρηστους χώρους.
Κατόπιν συννενοήσεως, υπάρχει η δυνατότητα για μασάζ από έμπειρη φυσικοθεραπεύτρια.

Ακριβώς δίπλα στην πισίνα βρίσκεται και το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου.
Οι δύο χώροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί για εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις κλπ.
Σε συνδυασμό με τους καταπράσινους κήπους και τη θέα μέχρι τη θάλασσα, ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για φωτογραφίσεις.