Δικηγόρος, Κούπα Αννα

annakoupa

Κολοκοτρώνη 133, 18536, Πειραιάς
Τηλ. 210 4537533
Κιν. 6957 202797

Website
http://www.dikigorospeiraia.gr/
Email annakoupa@gmail.com
Website Symvouloi.gr

Η δικηγόρος Άννα Κούπα στον Πειραιά, στεγάζεται σε ένα φιλικό και απλό περιβάλλον , επί της οδού Κολοκοτρώνη 133. Πλησίον των δικαστηρίων Πειραιά.

Το δικηγορικό γραφείο ιδρύθηκε το 2009 και από τότε μέχρι σήμερα παρέχει και νομικές συμβουλές για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί, όπου σίγουρα θα βρεθεί η πιο συμφέρουσα και δίκαιη για σας λύση.

Η δικηγόρος Άννα Κούπα διαθέτει πολυετή πείρα και αναλαμβάνει δυναμικά να φέρει εις πέρας μία μεγάλη γκάμα νομικών υποθέσεων. Με πρωταρχικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων σας, προσφέρουμε άμεση και πλήρη νομική κάλυψη.

Αξιολογούμε κάθε λεπτομέρεια και ιδιαιτερότητα της κατάστασης και πάντα καταφέρνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο επαγγελματισμός και η εχεμύθεια που μας διακρίνει είναι η εγγύηση για τις, υψηλής ποιότητας, νομικές υπηρεσίες που παρέχουμε και διεκπεραιώνουμε με μεγάλη επιτυχία.

Επικοινωνήστε με τη δικηγόρο Άννα Κούπα για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε ή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού στο γραφείο της στον Πειραιά.

Υπηρεσίες
Το δικηγορικό γραφείο της Άννας Κούπα στον Πειραιά παρέχει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες που στοχεύουν στην άμεση και υπεύθυνη νομική σας κάλυψη.

Η πολυετής παρουσία της δικηγόρου κας Κούπα στο χώρο, σας επιφέρει έγκυρη και επαγγελματική αντιμετώπιση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Πιο αναλυτικά οι νομικές υπηρεσίες που παρέχει η δικηγόρος συγκαταλέγονται στις εξής:

– Αστικό δίκαιο
– Εμπορικό δίκαιο
– Εργατικές διαφορές
– Εφέσεις
– Επίσχεση εργασίας
– Καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας
– Διευθετήσεις εργατικών διαφορών
– Αγωγές
– Επίσημες μεταφράσεις στα Αγγλικά
– Σύσταση υπεράκτιων εταιρειών – offshore
– Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών offshore εταιρειών
– Λειτουργία offshore
– Επικυρώσεις φωτοαντιγράφων – γνήσια αντίγραφα

Δικηγόρος, Μιχαήλ Χαράλαμπος

xaralampos

Σουλτάνη 7-9, Αθήνα
Τηλ. 210 3831567
Κινητό 6941 5993983
Email char.michael@hotmail.com
Website http://www.michael-law.gr
Website Symvouloi.gr

Μετά από τριάντα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στο χώρο της μάχιμης δικηγορίας, οι δικηγόροι Χαράλαμπος Μιχαήλ και Συνεργάτες, με έδρα τα Εξάρχεια στην Αθήνα, είναι περήφανοι για την άριστη συνεργασία με εσάς, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους και την εμπιστοσύνη που τους δείχνετε. Η γνώση και η πολυετής πείρα του δικηγόρου κ. Χαράλαμπου Σ. Μιχαήλ συνδυάζονται με την παρουσία του νεαρού δυναμικού του δικηγορικού γραφείου μας, μίας ευέλικτης δυναμικής και καταρτισμένης ομάδας με αποτελεσματικότητα και νέες ιδέες. Όλα αυτά εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και τη συνεχή εξέλιξη που απαιτεί η ορθή ενάσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος. Προσαρμοσμένο στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, το δικηγορικό γραφείο προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα νομικών υπηρεσιών στους τομείς του ποινικού και αστικού δικαίου και στη διαχείριση και διεκπεραίωση υποθέσεων ακινήτων. Στο πελατολόγιό μας συγκαταλέγονται, επίσης, ιδιώτες και επιχειρήσεις από Κύπρο,
Μεγάλη Βρετανία και Η.Π.Α.

Το δικηγορικό γραφείο Χαράλαμπου Σ. Μιχαήλ και Συνεργατών υπηρετεί τη Δικαιοσύνη με επαγγελματισμό επί σειρά ετών και προσφέρει νομικές υπηρεσίες στους πελάτες του με υπευθυνότητα και συναίσθηση των αναγκών τους.Ο επαγγελματισμός μας και η υψηλή επιστημονική μας κατάρτιση, σε συνδυασμό με τη συνεχή μας επιμόρφωση πάνω στα νέα γνωστικά αντικείμενα της νομικής επιστήμης, μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχή διεκπεραίωση των υποθέσεών σας.

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε:

Αστικό Δίκαιο

Το γραφείο εξειδικεύεται σε υποθέσεις οικογενειακού δικαίου, όπως διαζυγίων, συναινετικών ή μη, επιμέλεια, επικοινωνία ανηλίκων τέκνων και διατροφές. Επιπλέον, αναλαμβάνει υποθέσεις αστικής ευθύνης, όπως αυτοκινητικά ατυχήματα, κληρονομικά ζητήματα, μισθωτικές διαφορές και διαφορές που προκύπτουν από συμβάσεις ή από αδικοπραξίες. Ασχολείται επίσης με τη διαδικασία των πιστωτικών τίτλων (σύνταξη διαταγών πληρωμής – εκτέλεση). Εξειδικεύεται επίσης στη σύσταση εταιρειών οποιασδήποτε μορφής – σύνταξη καταστατικών και διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας (Εφορία, Επιμελητήριο, Τ.Ν, Τ.Π, Πρωτοδικείο) και τέλος στον έλεγχο τίτλων στα Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολόγια όλης της χώρας.

Ποινικό δίκαιο

Το δικηγορικό μας γραφείο εξειδικεύεται επίσης σε υποθέσεις ποινικού δικαίου και παρέχει νομική στήριξη σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας. Προετοιμάζουμε τους ποινικούς φακέλους των εντολέων, συντάσσουμε μηνύσεις και υπομνήματα και παριστάμεθα στα ποινικά δικαστήρια.

Διαχείριση και διεκπεραίωση υποθέσεων ακινήτων.

Το δικηγορικό γραφείο προσφέρει ολοκληρωμένη πρόταση για τη διαχείριση ακινήτων (διαμερισμάτων – καταστημάτων) στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Η υπηρεσία αυτή αφορά κυρίως τους ιδιοκτήτες που έχουν ακίνητα και είναι κάτοικοι εξωτερικού (Κύπρου – Μεγάλης Βρετανίας – Η.Π.Α. κ.λπ.) ή επαρχίας, και φυσικά και τους κατοίκους Αθηνών που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να ασχοληθούν με το ακίνητό τους.

Περιλαμβάνει την αναζήτηση μισθωτών σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία και την ακολούθως σύνταξη, υπογραφή και θεώρηση στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. του μισθωτηρίου συμφωνητικού, την επίβλεψη και είσπραξη μισθωμάτων (προαιρετικά), την υποβολή φορολογικών δηλώσεων σε συνεργασία με λογιστικό γραφείο, την πληρωμή φόρων εισοδήματος-τελών ακινήτου κ.λπ. και την πλήρη νομική κάλυψη σε περίπτωση που δεν πληρώνει τις οφειλές του ο μισθωτής, με σύνταξη εξώδικου και ακολούθως αγωγής απόδοσης μισθίου και διαδικασία έξωσης του μισθωτή από το μίσθιο.

Top Oil, Σταχούλης Δημήτρης

215853_206655829470623_2029140835_n

Στρ. Καλλάρη 34, Κ.Πατήσια, Αττική 11145
Τηλ: 210 5765896
Fax: 210 5765896
Κιν: 6951 924660

Website: http://oilsmotoauto.gr/
Facebook
Email: info@oilsmotoauto.gr

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον χώρο της Εμπορίας και Διανομής Λιπαντικών και Aνταλακτικών ΜΟΤΟ και ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ καθώς και ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ αυτών. Τα προϊόντα μας είναι των ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ του χώρου. Πρωτοτυπούμε καθιερώνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σύστημα διανομής (DELIVERY).

Κάνοντας ένα click στην ιστοσελίδα μας ή ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα μας, ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει τα προϊόντα που επιθυμεί. Επιπλέον, η εταιρεία μας είναι σε θέση να παραδώσει τα προϊόντα στο χώρο του πελάτη xωρίς καμία επιβάρυνση εντός λεκανοπεδίου Αττικής και με ελάχιστη επιβάρυνση για όλη την Ελλάδα, η παράδοση γίνετε εντός 2 ημερών από την καταχώριση της παραγγελίας.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, η σωστή ενημέρωση για τον τύπο του λιπαντικού που χρειάζεται ο πελάτης και φυσικά η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ!!!