Εταιρία Πετρελαίων, Thermofler Α.Ε.

thermofler

Λ. Θησέως 1, Νέα Ερυθραία
Τηλ. 210 8130000

Αγ. Κυριακής 8, 14561, Κηφισιά
Τηλ. 210 6203500

Κινητό: 6937 488615
Website http://www.thermofler.gr/
Email thermofler09@yahoo.com

Η THERMOFLER είναι εταιρεία πετρελαίων και παροχής υπηρεσιών σε πολυκατοικίες κι επαγγελματικούς χώρους στην Αττική που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1980.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να δημιουργεί μακροχρόνιες επαγγελματικές συνεργασίες που στηρίζονται σε ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των πελατών &στα υψηλά στάνταρ στην ποιότητα των προϊόντων, των υπηρεσιών και των εργασιών της.

Στόχος της, είναι η άμεση και προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη όπως & η προτεραιότητα στης ανάγκες του.

Υπηρεσίες:
Πετρελαιο Θερμανσης
Κοινόχρηστα
Απολυμανσεις
Καυστήρες
Πυροσβεστήρες
Καθαρισμός Δεξαμενών
Διαχείριση Κτιριων

Μεταφορές-Μετακομίσεις, Μεταφορική ΕΠΕ

metaforiki_giannitsas

Αγίου Ορους 45, 10447, Βοτανικός
Τηλ. 210 3456745 (8 γραμμές)
Fax 210 3461183

Website http://metaforiki-epe.gr/
Email info@metaforiki-epe.gr

ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ

Τα Μεγάλα Αστικά Κέντρα, Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πατρών και Λάρισας, απορροφούν το μεγαλύτερο ποσοστό της επαγγελματικής μας δραστηριότητας. Σε όλες αυτές τις πόλεις, και όχι μόνο, διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις που μας εξασφαλίζουν την γρήγορη, ασφαλή και οικονομική παραλαβή των εμπορευμάτων και την προώθηση τους στον παραλήπτη. Μετά από σχετική συμφωνία με τον πελάτη, έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του πελάτη, σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο, χερσαίο και νησιωτικό. Εκτός από τα πάσης φύσεως εμπορεύματα γενικού εμπορίου που μεταφέρουμε, ελεύθερα ή επί αντικαταβολή, έχουμε μακρά πείρα σε μεταφορές door to door, μεταφορές οικιακών συσκευών, μηχανημάτων, έργων τέχνης, συσκευασίες κ.λ.π.